Salceviča: vīriešiem svētkos nav jāvelk tikai balts krekls. Uzzini, kā stilīgi svētkos tērpties vīrietim! (41)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Svētku ballēs lieliski izskatīties vēlas ne tikai sievietes, bet arī vīrieši. Tā kā kungu garderobe nav pārbagāta ar dažādiem svētku tērpu variantiem, tad stiliste Indra Salceviča iesaka kungiem būt drosmīgiem un radošiem, balta krekla vietā izvēloties košāku vai ar rakstu – punktiņiem vai svītriņām.

Dodoties uz balli, noteikti nevajadzētu vilkt polo kreklu, jo svētkos tomēr jāizskatās svinīgi, uzsver stiliste. Tai pašā laikā kreklus ar rakstu ieteicams kombinēt ar interesantu toņu kaklasaitēm, piemēram, tumši zilu kreklu papildināt ar brūna toņa kaklasaiti, tādējādi koptēls būs daudz interesantāks un radošāks.

«Tas, kam obligāti jāpievērš uzmanība, ja jādodas uz balli un mugurā uzvalks, ir mētelis. Neviena dūnu jaka nerotās svētku tēlu, lai cik arī glancētas būtu kurpes, tāpēc katra vīrieša skapī jābūt vismaz vienam auduma mētelim,» uzsver stiliste.

Ja jāizvēlas starp mēteli melnā vai bēšā krāsā, tad labāk būtu izvēlēties melnu, jo tas derēs kā uz svētkiem dodoties, tā uz bērēm. Taču ikdienas nēsāšanai piemēroti būs mēteļi arī tumši zilā, haki zaļā vai asfalta pelēkā krāsā.

Šajā sezonā ļoti aktuāli ir bītleni kombinēt ar auduma biksēm un mēteli, taču tas nebūs paredzēts svētku pasākumiem, bet gan ikdienas gaitām.

Vīriešiem, kuri nav tik drosmīgi, lai uzvilktu kreklu košākā krāsā, jautrākai svētku noskaņai iespējams klasisko tēlu papildināt ar interesanta izskata zeķēm ar Ziemassvētku tematikai raksturīgiem elementiem un tēliem. «Vīriešiem, kuri iecienījuši klasisko stilu, šāds neliels elements piešķirs tēlam jautrību un stilīgumu,» mudina Indra Salceviča.

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu