Japānas lepnums: Karaliskais Fudzi kalns četros gadalaikos (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Rex Features

Fudzi kalns ir augstākā virsotne Japānā, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka interesenti to var vērot no dažādām Japānas vietām. Profesionāls fotogrāfs Makoto Hašimuki dalījies ar elpu aizraujošām fotogrāfijām, kurās Fudzi kalns redzams visos gadalaikos.

Fotogalerijā redzamie attēli uzņemti dažādās vietās. Vienā no attēliem redzams, kā lec saule, savukārt vēl kādā tieši virs kalna redzams Piena Ceļš.

«Es sāku uzņemt fotogrāfijas brīdī, kad kļuvu kā apsēsts ar kalnu šarmu dažādos gadalaikos,» aģentūrai «Rex Features» stāsta fotogrāfs Makoto Hašimuki. «Pēc attēlu uzņemšanas es varu justies tik saviļņots, ka aizraujas elpa. Dažreiz pat manas rokas sāk trīcēt.»

Fudzi kalna augstums ir 3776,24 metri virs jūras līmeņa - tas ir vairāk nekā 10 augstāks par Eifeļa torni Parīzē. Šis kalns ir viens no trim svētajiem kalniem un atrodas līdzās Tatejamas un Hakusanas kalniem.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu