Netērpiet meitenes kleitās ar korsetēm jeb kāds ir moderns bērnu svētku tērps? (12)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Ziemassvētki vislielāko prieku un pārsteigumu rada tieši gados mazākajiem, un arī viņi vēlas šajā brīnumu pilnajā laikā izskatīties lieliski, tāpēc pēc padoma, kādus tērpus izvēlēties bērniem, vērsāmies pie stilistes Indras Salcevičas.

Stiliste neiesaka svētkos mazajām meitenēm izvēlēties kleitas, kurās grūti pakustēties. «Labāk izvēlēties ko vieglu, piemēram, kleitas vai topus no trikotāžas, kas papildināti ar mirdzošiem elementiem un aplikācijām. Ļaujiet bērniem justies brīvi, rāpot pa zemi un priecāties par dzīvi, nevis ietērpiet meitenes kleitās ar korsetēm, kurās grūti pakustēties,» iesaka Indra Salceviča.

Stiliste ir mazliet skaudīga, ka viņas bērnībā nav bijis tik plašs gaumīgu drēbju sortiments, kāds pieejams veikalos šobrīd. Modes tendences atspoguļojas ne tikai pieaugušo, bet arī bērnu garderobē, piemēram, arī mazajām modes dāmām iespējams izveidot gaumīgu tēlu, izvēloties mākslīgās ādas jaciņu ar izšuvumiem putnu formā. Tāpat no modes nekad neizies kuplie tilla svārki.

«Protams, bērnu apģērbu klāstā nebūs melnās krāsas, kas lielākoties ir atrodama sieviešu kolekcijās, taču visādi citādi – mūsdienās viss modernais atrodams arī bērnu garderobē,» stāsta stiliste.

Ja puišu apģērbu sortimentā ir krekli, kaklasaites un bikses vairāk piezemētos toņos, tad meitenes gan var izpausties, izvēloties apģērbu košākās krāsās.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu