Iedvesmojies! Megana Mārkla atklāj, kas ir viņas ikrīta enerģijas lādiņš (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Visa pasaule ar aizturētu elpu seko līdzi britu karaļnama notikumiem, un daudzi brīnās par Kembridžas hercogienes Midltones un Saseksas hercogienes Mārklas neticamo slaidumu, izsakot minējumus, kā ir iespējams uzturēt augumu tik ideālā formā un vienmēr būt enerģiskai. Kur gan slēpjas noslēpums?

Šoreiz atklāsim Saseksas hercogienes Meganas noslēpumu. Kā viņa iesāk savu rītu, vairo enerģiju un uztur sevi pie labas veselības?

Enerģija glāzē

Laikā, kad miljoniem cilvēku katru rītu sāk ar tasīti kafijas, Megana enerģiju uzņem citādi. Saseksas hercogiene ir izsecinājusi, ka tieši smūtiji, un nekādā gadījumā ne kafija, visas dienas garumā nodrošina mundrumu: “Es domāju, ka mēģinājums uzņemt enerģiju ar kafijas palīdzību beigās novedīs pie pretēja efekta.” Lai pagatavotu veselīgo smūtiju, hercogiene sajauc kopā ābolu, kāpostu, spinātus, citronu un ingveru. “Šis dzēriens darbojas labāk par spēcīgu espresso. Darba dienas beigās tavs organisms pateiks paldies par to,” Megana atzinusies sarunā ar televīzijas kanālu “Today”. “Zaļais smūtijs ir manas ēšanas filozofijas stūrakmens,” tā savukārt Megana stāstījusi intervijā amerikāņu izdevumam “Delish”. “Tas ir patiešām lielisks enerģijas avots!”

Foto: Pexels

Tik tiešām, ir vērts ņemt piemēru no bijušās aktrises, jo, kā zināms, zaļie dārzeņi un augļi satur maz kalorijas un ir bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Turklāt tie ir labs celulozes un antioksidantu avots, kas palīdz cīnīties pret stresu un tiek galā pat ar vislielākajām garīgajām un fiziskajām slodzēm. Šis zaļais dzēriens lieliski attīra organismu no kaitīgajām vielām, izvadot visu kaitīgo, kas organismam nav nepieciešams. Recepti Megana ir apguvusi vēl no aktrises karjeras laikiem. Tagad, kā ziņo “Woman”, kad filmēšanas laukuma dekorācijas ir nomainītas pret nenovērtējamo un izsmalcināto karaļnama interjeru un grafiks ir kļuvis vēl intensīvāks, zaļais smūtijs Mārklai ir kļuvis tik aktuāls kā nekad iepriekš.

Iedvesmojies no hercogienes arī tu!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu