Džastins Bībers publiski izraudas līgavas priekšā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA

Mūziķis Džastins Bībers un modele Heilija Boldvina pēc saderināšanās ir publiski aizvadījuši vairākas romantiskas un mīlestības pilnas fotosesijas, taču šoreiz paparaci uzņemtajās fotogrāfijās pāris gan nav tik priecīgi. Izbaudot izbraucienu ar velosipēdiem, Bībers un Boldvina tika pieķerti raudot un emocionāli izrādot savas jūtas.

Kā redzams uzņemtajos kadros, modele izskatās ārkārtīgi noraizējusies par savu mīļoto,  kuram pār seju līst asaras, maigi viņam berzējot muguru un mierinot savu līgavaini. Drīz pēc tam, kad Bībers nomierinājās, raudāt sāka Boldvina, mūziķim maigi glāstot savas līgavas seju.

Pēc abu emocionālās pauzes, pāris nomierinājās un atsāka braucienu. Bībers atgriezās uz velosipēda ar asarām piesarkušu seju.

Vēlāk abi tika iemūžināti kafejnīcā, kurā Boldvina atkal tika pieķērta raudam.

Nav skaidrs, par ko pāris bija tā noskumuši, taču tās pašas dienas vakarā Boldvina savā sociālā tīkla “Instagram” kontā publicēja fotogrāfiju, kurā pāris skūpstās, ar aprakstu “Mana mīlestība”, kas liecina, ka abu starpā varētu nebūt domstarpību. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu