Trešdien pieķerti vairāki dzērājšoferi; ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš / LETA

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši 12 cilvēki, tostarp četri gājēji un velosipēdisti, liecina Valsts policijas (VP) apkopotā operatīvā informācija.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti arī 13 pie stūres alkohola reibumā sēdušies autovadītāji.

Zemgalē trešdien pieķerti seši dzērājšoferi, Rīgas reģionā - četri, bet Kurzemē, Latgalē un Vidzemē policisti apstādinājuši pa vienam alkohola reibumā esošam autovadītājam.

Vakar uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 203 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu noformēts Kurzemē un Zemgalē - katrā reģionā pa 49 protokoliem.

Aizvadītajā diennaktī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 518 protokolus.

Trešdien valstī kopumā reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums, no tiem deviņi bijuši ar cietušajiem, bet neviena avārija nav beigusies letāli.

Diennakts laikā 49 ceļu satiksmes negadījumi notikuši Rīgas reģionā, 17 Zemgalē, 15 Kurzemē, bet pa desmit - Latgalē un Vidzemē, liecina VP apkopotie dati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu