Mirklis iedvesmas: "Caur ērkšķiem uz..." dalībniece Laura atklāj savu jauno aizraušanos

Sagatavoja: Liene Skulme
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Telekanāls "STV Pirmā!" un "360 TV" ir atklājuši jauno sezonu, un jau šoruden skatītāji varēs novērtēt jaunākos raidījumus, kā arī iepazīties ar jaunajiem vadītājiem un dalībniekiem. Jaunās sezonas atklāšanas pasākumā viesojās arī sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." dalībnieces, tajā skaitā trīs bērnu māmiņa Laura.

Pēc šova noslēguma Laura esot mainījusies un kļuvusi ne tikai mierīgāka, maigāka un sievišķīgāka, bet ārpus rūpēm par bērniem un ģimeni viņa iesaistās arī citās aktivitātēs - meklē jaunus izaicinājumus.

Jaunā, smaidīgā sieviete atklāj, ka viņai ir jauna aizraušanās, proti - Laura ir atradusi jaunu hobiju. Tas ir hokejs!

Foto: Publicitātes foto

Kādam varētu šķist, ka tas nav gana sievišķīgs hobijs, tomēr Laura vērtē, ka tā ir brīnišķīga nodarbe: "Nu kā, pagājušajā gadā "ērkšķos" filmējām hokeju, šogad nolēmu vienkārši paņemt uzrakstīt trenerei Ingunai. Viņa ir vienkārši super sieviete un uzreiz motivēja - sākam jau svētdien!"

Laura priecīgi stāsta, ka pirmais treniņš aizvadīts pagājušajā nedēļas nogalē: "Nu pirmais treniņš ir galā, un bija nenormāli forši! Turpmāk spēlēšu vēl un vēl!"

Foto: Publicitātes foto

Galerijā - telekanāla "STV Pirmā!" un "360 TV" jaunās rudens sezonas atklāšana.

Iedvesmojies no Lauras un apgūsti ko jaunu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu