Kas ir šarmantās dziedātājas Aijas Vītoliņas jaunais vīrs? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/ Sindija Vilde

Pašmāju dziedātāja Aija Vītoliņa, kura plašāku atpazīstamību ieguvusi ar skatuves vārdu Amber, 8. augustā mija laulības gredzenus ar Latvijas Tetovēšanas biedrības valdes priekšsēdētājs Edgaru Freimani, par priecīgo notikumu informējot ar sociālo tīklu starpniecību.

Samtainās balss īpašniece Aija Vītoliņa teica jāvārdu tetovēšanas studijas "Rīgas Tinte" vadītājam Edgaram Freimanim, par jaunā dziedātājas vīra identitāti vēsta izdevums "Privātā dzīve". Svinīgā ceremonija risinājās Engures novadā, Bērzciemā - jūras krastā zem klajas debess, pie zaļumu virtenēm rotātas arkas.

Būt līdzās īpašajā brīdī Aija bija uzaicinājusi arī vairākus Latvijā populārus cilvēkus - dziedātājas Aiju Andrejevu un Ievu Sutugovu, aktrisi Karīnu Tatarinovu, pasākumu rīkotāju Sindiju Vildi un dziedātāja Laura Reinika bekvokālisti Martu Kukarani. "Tāda sirds gavilēšana manī sen nav piedzīvota! Kutinošs uztraukums, nenovaldāms smaids, dzirkstošas laimes asaras, iedvesmojoši cilvēki, trakojoši, mutuļojoši deju soļi, maģisks zvaigžņu lietus pēc pusnakts, neaizmirstams saules pamošanās mirklis. Vārdos šo visu nav iespējams izrotāt! Tā bija skaistākā divu siržu saplūšanas deja!" par Aijas un Edgara kāzās piedzīvoto "Instagram" sajūsmināti pavēstīja Sindija. 

Svinību turpinājumā ciemiņi sēdās pie galdiem viesu nama Mazā kaija radošajā šķūnī, kur ballīte turpinājās līdz pat rīta gaismai. Jauno pāri muzikāli priecēja Daumants Kalniņš un orķestris, taču vakara gaitā uz skatuves kāpa gan Aijas viesi, gan viņa pati. 

 

? ? @arto_snaps

A post shared by Aija Vitolina (@aijavitolina) on

Daloties ar bildēm, vairāki jaunā pāra draugi tām klāt pievienoja mirkļbirku #freimaņi, kas liek domāt - Aija pieņēmusi vīra uzvārdu. 

"Daži mani pazīst arī kā Frediju," kādā pērnās vasaras videointervijā atklāj dziedātājas Aijas Vītoliņas vīrs Edgars Freimanis, tetovēšanas studijas "Rīgas Tinte" vadītājs un līdzīpašnieks. "Es neesmu tetovētājs, pats es neko netetovēju," saka Edgars, kura pienākumos ietilpstot uzņēmuma vadība. To, ka ārpus skatuves ir kopā ar Edgaru, Aija neslēpj jau vairāk kā gadu. Kā redzams Aijas "Instagram" publiskotajās fotogrāfijās, pērn abi apceļojuši Spāniju un devušies laivu braucienā pa Tirzu. Šovasar Edgars redzams kopā ar Aiju gan izbraukumā ar divriteņiem Garciemā, gan kamieļu mugurā Hurgadā. 

Aija un Edgars kāzu viesiem bija sarūpējuši kaķu maskas, par kuru prototipiem kļuva dziedātājas kaķi Ronis un Pičels. Jaunais pāris bija parūpējies arī par aizkustinošiem tekstiem, kas katru kāzu viesi sagaidīja pie svētku galda. Piemēram, Ievu Sutugovu sveica teksts: "Ieva, mans talantīgais draugs, tu šovakar mirdzi", bet Sindiju Vildi: "Sindija, mans mīļais draugs, tāda, tik kolosāla, tu man viena." 

 

LoVe Forever. Mīlu A&E. #edgarsprecaiju

A post shared by marta kukarane (@kukarane) on

 

♥️

A post shared by Aija Vitolina (@aijavitolina) on

 

Viss par vakardienu....#freimaņi

A post shared by I_Raiba (@ineseraiba) on

 

Draugiem prieks, kad draugi precas❤️ #freimaņi

A post shared by I_Raiba (@ineseraiba) on

 

#24km #rītbūsgrūti #kausētziemasspeķiiiiiiiii

A post shared by Aija Vitolina (@aijavitolina) on

 

Atpakaļatmetiens siltajās zemēs

A post shared by Aija Vitolina (@aijavitolina) on

 

Regulārajā tuksneša tūristiņā

A post shared by Aija Vitolina (@aijavitolina) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu