Kā aktrisei Ievai Florencei sevi izdodas uzturēt tik lieliskā formā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ ieva_florence

Dailes teātra aktrise leva Florence vienmēr ir nodarbojusies ar fiziskām aktivitātēm. Agrāk viņa gan dejojusi baletu, gan spēlējusi basketbolu, ar sportu nodarbojoties joprojām.

"Visu laiku izmēģinu jaunas lietas un sporta veidus. Esmu nodarbojusies arī ar krosfitu, līdz atklāju baletu. Esmu mēģinājusi mācīties braukt ar longbordu," izdevumam "Vakara ziņas"  atklāj aktrise. Viņa gan piebilst, ka agrāk, trenējoties basketbolā, ir bijusi fiziski spēcīgāka, tādēļ iesaka ar sportu nodarboties regulāri, jo neregulāras fiziskas aktivitātes kaitē organismam.

Florence labprāt aprunājas ar cilvēkiem, kas piekopj un pēta aktīvu un sportisku dzīvesveidu, turklāt piekodina, ka katram sporta veidam ir sava individuāla pieeja un pat tik šķietami vienkārša lieta kā skriešana ir rūpīgi jāizpēta un jāveic pareizi, lai izvairītos no fatālām sekām.

 

A post shared by Ieva Florence (@ieva_florence) on

Aktrise no rītiem vai jau iepriekšējā dienā mēģina sastādīt ēdienkārti, jo izsalkumā cilvēks var apēst daudz vairāk, nekā nepieciešams. Viņa dienas laikā mēģina ēst ik pēc divām stundām, kā arī reizēm neatsakās no saldumiem.

"Organisms diemžēl vai par laimi ļoti labi var aklimatizēties un pierast pie tās barības, ar ko mēs viņu barojam. Es ļoti daudz cenšos lietot savā ēdienkartē dārzeņus un augļus, kas ir mans dabiskais cukurs. Manos gatavotajos ēdienos nav sāls un cukura. Neēdu arī mērces un neko ceptu, bet vāru un sautēju. Nelietoju arī baltmaizi un miltu ēdienus. Gaļas vietā labāk izvēlos zivis. Ja es nevaru pagatavot ēdienu, dzeru kefīru vai uzkožu dārzeņus," stāsta aktrise.

Aktrise salīdzina ķermeni ar koku, ar kuru varot izdarīt "neticamas lietas". Galvenais esot gribasspēks un apzināšanās, ka cilvēkam, lai sasniegtu savu labāko formu, ir nepieciešams regulārs un ikdienišķs darbs, kā arī atteikšanās no neveselīgām lietām. Viņa uzsver, ka sasniegt savu vislabāko formu var jebkurš, arī tad, ja vielmaiņa ir lēnāka.

Aktrise neslēpj, ka patiesībā viņai ir neliela nosliece uz apaļīgumu, tomēr, pateicoties regulāram sportam pareizai ēšanai un teju skrupulozi pārdomātiem ikdienišķiem paradumiem, daudzi to pat nenojauš.

"Ikdienā skrienu, vingroju, nodarbojos ar sava veida jogu un meditāciju. Man ir savs vingrojumu komplekss, ko izmantoju, lai sasniegtu sevi vēlamo rezultātu. To es daru katru dienu vai katru otro dienu. Ja kādu dienu ir daudz jāstrādā, agri jāceļas vai nesanāk laiks, es sevi nespiežu. Ja sanāk, protams, uzturu sevi formā. Svarīgs ir arī miegs. Cenšos celties septiņos no rīta. Ja ir brīvdienas, neguļu ilgāk, bet cenšos turēties pie viena režīma," skaidro sieviete.

 

A post shared by Ieva Florence (@ieva_florence) on

 

A post shared by Ieva Florence (@ieva_florence) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu