Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Top 5 pozas: atšķirīgi partneru augumi un kvalitatīvs sekss

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Mīlestība mūs nešķiro ne pēc izskata, ne auguma proporcijām. Ja rodas dzirkstele, tad rozā brilles dara savu - iemīlies un iekāro! Bet, kā izrādās, lielas auguma atšķirības tomēr spēj apgrūtināt seksuālās dzīves kvalitāti. Te nav runa tikai par diskomfortu seksa rotaļās, bet arī par nespēju sasniegt kvalitatīvus orgasmus. 

Brides.com  apkopojis piecas mīlēšanās pozas, kuras pamēģinot, iespējams, kāds pāris ar lielām auguma atšķirībām spēs atklāt sev seksā ko jaunu un baudkāru. 

1. Laiskā poza

Partnere noguļas gultā uz muguras, partneris stāv kājās pie gultas. Partnere kājas var arī apvīt vīrietim ap gurniem vai pacelt un atbalstīt pret viņa pleciem. Šajā pozā sekss būs ērts un arī aina vienam uz otru pavērsies gana uzbudinoša. Lai gan partnerei šajā pozā ir mazāk aktīvas darbības iespējas, viņa var gulēt un izskatīties pat ļoti seksīgi.

Šādu pozu var arī izmantot, palīgā ņemot citus "pacēlājus" - virtuves galdu, leti vai pat veļas mašīnas virsmu. Esiet radoši!

2. 69

Klasiskā poza "69" vienmēr strādās, pat ja jūsu svara vai garuma atšķirība ir gana ievērojama. Protams, partnere atrodas pozas augšpusē.

3. Lotoss

Lotosa poza ir ne vien vizuāli skaista un, pēc tantras filozofijas, garīgi spēcīga mīlēšanās poza - tā arī neliks partneriem sajust savas auguma atšķirības. Partnere sēžas partnerim klēpī ar seju pret viņu, ļaujot sevi pievilkt cieši klāt. Viņa var apskaut partneri ar rokām ap viņa pleciem.

Poza neparedz lielu kustību amplitūdu, tomēr šajā pozā tuvības un erotikas koeficients ir teju tuvu 100%. 

4. Guļošā sunīša poza

Sunīšu poza ir vienmēr bijusi iemīļota, īpaši vīriešiem, tomēr arī sievietes šajā pozā spēj izjust gana spilgtas emocijas un orgasmus. Problēma, ja partneris ir daudz garāks par partneri un ziņas gurni atrodas pārāk zemu. Šādā gadījumā poza var sagādāt ne tikai galvassāpes, bet pat beigties ar partnera muguras sāpēm. Ko darīt? Partnere noguļas uz vēdera, un šo visu darāt guļus pozīcijā.

Pozu var papildināt ar kaislīgiem, bet maigiem kodieniem partneres kaklā. Ja tomēr sajūtas nav ērtas, partnere zem vēdera var palikt spilventiņu.

5. Krabis

Partnere noguļas  gultā uz sāna. Partneris viņai tuvojas, sēžot uz ceļgaliem. Lai poza būtu ērtāka, partnere vienu kāju paceļ un atbalsta uz partnera pleca. Poza cieši savieno abus partnerus, un tā patiešām esot ērta, pat ja jūsu augumi ir ļoti atšķirīgi. 

Padalies savā pieredzē, vai kādreiz jūsu augumu atšķirības ir spējušas ietekmēt jūsu mīlēšanās kvalitāti?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu