Ņujorkas Modes nedēļā “modeļi” rēja

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējā Augstās modes nedēļa Ņujorkā dāvāja skatītājiem milzum daudz pozitīvu emociju. Piektdienas vakarā notika “Doggy Show” – suņiem domātu tērpu un aksesuāru kolekcijas skate.

Kā īsti profesionāļi pa mēli defilēja mīlīgie modes demonstrētāji, pavadot savus iznācienus ar skaņu riešanu un smilkstēšanu. Tas bija tik smieklīgi un amizanti, ka pat vismanierīgākajiem skatītājiem smaids bija uz lūpām visu izrādes laiku. Terjeri, labradori, franču buldogi un citi četrkājainie demonstrēja kolekciju – kaklasiksnas, pavadiņas, sedziņas, cepurītes un pat zābaciņus mitram laikam. Šovs, kā jau pienākas, notika mūzikas pavadībā. Elvisa Preslija dziesma “Hound Dog” perfekti piestāvēja suņu defilē. Mazmazītiņie Jorkšīras terjeri tērpu demonstrēšanas laikā pārvietojās mazās smalkās karietītēs. Bet parasti pilnīgi vienaldzīgās meitenes – modeles, kuras veda šīs karietītes, šoreiz nespēja apvaldīt smieklus. Dzīvnieki bija arī starp skatītājiem. Protams, daži dog-modeļi apstājās, apostījās ar viesiem pirmajās rindās, bet visu to darīja pieklājības normu robežās. Tērpu demonstrējums beidzās ar vētrainiem aplausiem un priecīgām suņu rejām. Jāatzīmē, ka visi kolekcijas prezentācijā iesaistītie suņi strādāja ļoti profesionāli, neviens nemēģināja iezīmēt teritoriju. Bet par to nav ko brīnīties – uz mēles bija uzaicināti tikai tie, kas ir filmējušies reklāmās, ir pozējuši žurnāliem par dzīvniekiem un kuriem ir pieredze uzstāties publikas priekšā. Tiesa gan, izrādījās, ka daudzi sirgst ar zvaigžņu slimību: viena modele, ieraudzījusi tik lielu skaitu skatītāju, nolēma demonstrēt savas prasmes – staigāšanu uz pakaļkājām un kūleņu mešanu. Daži vispār demonstrējuma laikā apstājās un skrāpēja gludo podiju. Bet viss beidzās mierīgi un atzinīgā riešana bija kā balva modelētājiem, kas strādāja ar 2005.gada rudens – ziemas kolekciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu