“Ekstrasensu cīņu” zvaigzne parāda, kā izskatījusies pirms plastiskajām operācijām (1)

Foto
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ nikol.official

Šova "Ekstrasensu cīņas" 16. sezonas fināliste Nikola Kuzņecova publiskoja retas fotogrāfijas pirms daudzajām operācijām, kuras sievietei veiktas – attēlos Kuzņecova redzama vēl bez rētas uz kakla, kā arī ar “veco degunu” pirms rinoplastikas.

Sieviete nekad nav slēpusi, ka veikusi vairākas plastiskās operācijas viņas sejai, samazinot degunu.

Tāpat Kuzņecova ir pārcietusi jau 290 operācijas, bez kurām viņa nespētu cīnīties ar iedzimto elpceļu slimību traheotomiju.

"Tagad par traheotomiju atgādinās vien neliela rēta uz kakla, tāpēc beidzot es varēšu piepildīt savus sapņus: ienirt ar galvu ūdenī, peldēt, brīvi stāvēt dušā un atbrīvoties no šallēm un lakatiem.” pirms kāda laiciņa vēstīja ekstrasense.

Nikolas slimība ir iedzimta, tādēļ sievietes bioloģiskie vecāki atteicās no atvases jau dzemdību namā. Viņai vēl nebija gadiņš, kad sievieti adoptēja kāds pāris.

Tagad, savā 33. dzimšanas dienā, Kuzņecova pateicās savai audžumātei par izturību.

“Nevaru teikt, ka biju gudrs eņģelis ar lielām acīm un mīlīgām matu cirtām. Tikai meitene, ne pārāk glīta, līdzīga puisēnam ar aizsmakušu balsi,” rakstīja sieviete. Tekstā viņa vairrākkārt sevi raksturoja kā "ne visai skaistu un dumpīgu".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu