Deputāts Kļaviņš nolēmis nolikt Saeimas deputāta mandātu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Askolds Kļaviņš
Askolds Kļaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Saeimas deputāts Askolds Kļaviņš (ZZS) nolēmis nolikt parlamenta deputāta mandātu.

Vaicāts, vai ir uzrakstījis iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu, Kļaviņš šodien žurnālistiem atbildēja apstiprinoši.

Kļaviņš plaši nekomentēja šo jautājumu, norādot, ka

katrs vārds, ko es pateikšu, tiks pavērsts pret mani.

Taujāts, kāpēc ir uzrakstījis iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu, parlamentārietis pauda pārliecību, ka vaicātājs pats ir pietiekoši attapīgs, lai saprastu situāciju.

LETA jau ziņoja, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs ir sācis kriminālprocesu pret Kļaviņu par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu mantkārīgā nolūkā. Parlamentārietis pēc kļūšanas par liepājnieku bija sācis saņemt piecreiz lielāku transporta kompensāciju.

Savukārt LTV raidījums "Aizliegtais paņēmiens" vēstīja, ka Kļaviņam piederošajā veikalā "Gandrs" potenciālajam darbiniekam ne tikai tiek piedāvāta dubultā samaksas sistēma, kas rada aizdomas par aplokšņu algu esamību, bet arī tiek piedāvāts veids, kā iegādāties sev interesējošās preces, apejot pievienotās vērtības nodokļa (PVN) nomaksu.

Sarunā ar raidījumu deputāts apgalvojis, ka par šādu kārtību uzņēmumā viņš neko nezina.

Kļaviņš nākamajās Saeimas vēlēšanās nekandidēs.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu