"Seksu nepiedāvāju, toties vilku jēra ādā gan" - asprātīgs auto sludinājums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ss.com

Ir cilvēki, kas spētu veiksmīgi pārdot pat smiltis tuksnesī - šāda prasme nepieciešama arī tirgojot vecu, lietotu automašīnu. To noteikti ir ņēmis vērā kāds sludinājumu portāla lietotājs!

Lai pārdotu savu Volvo V40, lietotājs ievietojis šādu sludinājumu:

"Seksu, nepiedāvāju toties vilku jēra ādā gan. 

Piedāvājumā 98' gada Volvo V40 ar 2.0 turbo benzīna rakešu dzinēju, kurš spēj attīstīt 208km/h tieši NEKAD. 

Foto: ss.com

Tātad. Auto pirms pusotra mēneša beidzās tā saucamā "melnā TA". Atvedu to uz Latgali stāvēšanai pagalmā. Lec no pus apgrieziena, taisīt šo auto uz TA uzskatu par bezjēdzīgu, ja vien Tev tāds pats auto, kuru vari izmantot par donoru vai tamlīdzīgi. Vairāk der nokaušanai pa laukiem un vēlākai sadedzināšanai kādā no neapdzīvotām teritorijām (joks). Ēd šis superauto kā benzīnu tā arī gāzi. 

Kondicionieris, pretslīdēšanas podziņa, visi 4x logu pacēlāji (strādā), kruīza kontrole, ērti un neizsēdēti beņķi.

Foto: ss.com

Stāv drusku parūsējis izpūtējs (bet visiem var teikt, ka tas ir "sporta", jo skaņas ziņā tos nevar atšķirt - vrumbrumhrum) 

Līdzi dodu divus labā stāvoklī Volvo lukturus, 1x amortizātoru, un vēl dažādus nieciņus. 

Un vispār, kā reiz teica viens man pazīstams Austrumu gudrais:" Ja savā dzīvē Tev nav bijis Volvo V40 T4 ar 2.0 turbo benz/gāzes motoru, tad Tu īsti nezini, kas ir dzīve. " 

Foto: ss.com

Neadekvātus piedāvājumus no sērijas, ka paņemšu par pus "Бабкины семки" paciņu pls nepiedāvāt. Ja nebūs pircēja atdošu Volvo mettālūžņu paradīzes varā. 

Pīeezvani man, piēezvani man."

Auto iespējams iegādāties par 250 eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu