Stājas spēkā satiksmes ierobežojumi Krasta ielā zem Salu tilta pārvada

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Remontdarbu dēļ no 25.septembra līdz 18.novembrim Rīgā tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Krasta ielā zem Salu tilta pārvada pār Krasta ielu, aģentūru LETA informēja Rīgas domes pārstāve Iveta Bulāne.

Būvdarbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu, operatīvā transporta satiksmi, pārbūves darbu izpildi, kā arī sabiedriskā transporta kustību.

Veicot darbus, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis. Ja darbi tiks pabeigti ātrāk, satiksme Krasta ielā var tikt atjaunota arī pirms 18.novembra.

Kā ziņots, Rīgas domes Satiksmes departaments par Salu tilta otrās kārtas būvdarbiem ir noslēdzis līgumu ar pilnsabiedrību "ACB un Tilts" kopsummā par 19,69 miljoniem eiro ar pievienotās vērtības nodokli. Salu tilta kompleksa atjaunošanas un pārbūves otrajā kārtā plānots rekonstruēt satiksmes pārvadu pār Krasta ielu, satiksmes pārvadu Lucavsalā, tiltu pār Bieķengrāvi un estakādes pār Bieķengrāvi Kārļa Ulmaņa gatvē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu