Laura Raila atklāj, vai viņas vīrs ir greizsirdīgs uz pielūdzējiem (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

"STV Pirmā!" raidījumā "Starp mums runājot...", kuru vari skatīties otrdienu vakaros, tiek apspriestas visdažādākās tēmas. Šoreiz viena no raidījuma viešņām stāsta par vīra attieksmi pret viņas publisko dzīvi un dēliņa dzimšanu.

Daina Jāņkalne dziedātajai Laurai Railai jautā, kā viņas vīrs tiek galā ar to, ka dziedātājai bieži ir koncerti, jābūt uz skatuves, ir fani, pielūdzēji. 

"Viņš ļoti labi tiek galā. Vīrs labprāt nāk man līdzi uz pasākumiem, pavada kā džentlmenis, nāk līdzi uz koncertiem. Viņam patīk tā publiskā dzīve," Laura stāsta.

Vaicāta, vai vīrs nav greizsirdīgs, Laura atbild: "Nē, nav. Viņš burā. Nav tā, ka tikai es sestdienās esmu koncertā. Viņš piedalās sacensībās." (..)

Laura stāsta arī par to, kuru vēlējusies pirmo - dēlu vai meitu. Kad vīrs esot sonogrāfijā uzzinājis, ka viņam būšot dēls, ne tā kā pārējiem draugiem - meitas vien, viņš ļoti nopriecājies un draugiem izziņojis: "Trāpīju!"

Atklātas sarunas un negaidītas atzīšanās šovā “Starp mums runājot” katru otrdienas vakaru plkst. 21:00, “STV Pirmā!".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu