Kristīne Deimone aicina dāmas “nestilot” ar brillēm un neizaicināt likteni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ kdeimon

Modes dizainere Kristīne Deimone vienmēr ir publiski izteikusies par dažādām ar skaistumkopšanu, kā arī cilvēku ikdienu saistītām tēmām. Šoreiz sieviete sociālajos tīklos aicina dāmas nejokot ar savu veselību, kā aksesuāra elementu izmantojot brilles.

Kā ierakstā norāda Deimone, arī viņa agrāk brilles ir pirkusi stila dēļ un citi viņai aizrādījuši, lai sieviete neizaicina likteni.

“Protams, pasmējos. Tagad medicīniskajā atzīmēts “ar brillēm”. Tāpēc, “stilotāji”, padomājiet divas reizes, jo jūs iedomāties nevarat, cik tas ir drausmīgi, kad tu neredzi,” raksta Deimone.

Dizainere klāsta, ka viņai vairākkārt ir bijuši gadījumi, kad viņa pārvietojas pa ielu, taču neredz četru metru attālumā stāvošā cilvēka seju.

Deimone apzinās, ka -1 nav tik slikta redze, jo citiem ir vēl trakāk. Kā komentāros atklāj dizainere, savu redzi viņa ir sabojājusi darbā.

Tuvumā gan Deimones redze esot “kā caur lupu”, pat mīļotā mamma smejas, ka viņa zupā varot atrast matu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristine Deimon (@kdeimon) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu