Latviešu makšķernieku noslīkšana Īrijā - trīs ģimenes zaudējušas vīrus un tēvus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rinalds Ekmanis/LETA

Svētdienas vakarā Kerrī grāfistē Īrijā noslīkuši trīs makšķernieki. Izrādījās, visi trīs bijuši latvieši. Par bojāgājušo identitāti tagad zināms vairāk - portāls "Baltic-Ireland" apraksta noslīkušo vīriešu ģimeņu traģēdiju.

Jaunākais no vīriešiem - 30 gadus vecais Jurijs Burcevs, neilgi pirms traģiskās bojāejas apprecējies. Ģimene izlēmusi viņu apbedīt Latvijā, vēsta portāls. 

Savukārt bojāgājušajam 57 gadus vecajam Anatolijam Teivānam ir trīs dēli, kuri arī dzīvo Īrijā, un sieva, kura pašlaik dzīvo Latvijā. Anatolija mirstīgās atliekas piektdien tiks kremētas Korkā, bet pēc tam pelni apbedīti dzimtenē.

Savukārt bez 38 gadus vecā Valērija Klimentjeva gādības ir palikusi ne vien sieva, bet arī mazs bērns. Par viņa apbedīšanu lēmums vēl nav pieņemts.

Autopsijas rezultāti liecina, ka trīs latviešu nāves iemesls ir noslīkšana, ziņo "Breakingnews.ie".

Negadījuma izmeklēšana joprojām turpinās un tiek gaidīti toksikoloģisko un citu testu rezultāti, taču atbildīgās iestādes vēsta, ka pagaidām visa informācija liecinot par to, ka vīriešu nāves iemesls esot tieši noslīkšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu