Šķēle turpina būt rezultatīvs, bet komandai ceturtais zaudējums pēc kārtas

Mūsējie ārzemēs
LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Antibes Sharks

Latvijas izlases basketbolists Aigars Šķēle piektdien guva 16 punktus Antibas "Sharks" komandas sastāvā, taču viņa pārstāvētā vienība Francijas čempionātā piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Antibas komanda savā laukumā ar 81:86 (22:21, 38:44, 58:66, 81:86) kapitulēja "Strasbourg" vienībai, ciešot ceturto zaudējumu turnīrā tikpat mačos.

Šķēle spēlēja 35 minūtes un realizēja četrus no pieciem divpunktu metieniem, vienīgo tālmetienu, kā arī visus piecus soda metienus, uzrādot augstvērtīgu precizitāti. Tāpat viņa kontā četras atlēkušās bumbas un nopelnīti 20 efektivitātes punkti, kas bija labākais rādītājs komandā.

Latvijas basketbolists Francijas komandā līdz šim apliecinājis savas līdera dotības, taču "Sharks" šosezon pagaidām vēl nav spējusi izcīnīt uzvaras.

Antibas "Sharks" turnīra tabulā starp 18 komandām dala pēdējo vietu ar Šolē "Basket" vienību, kas arī pagaidām visās četrās spēlēs ir cietusi neveiksmes.

Pašlaik 25 gadus vecais Šķēle uz Franciju pārcēlās šovasar, ar Antibas klubu parakstot līgumu uz vienu gadu. Iepriekšējos divus gadus viņš spēlēja "Ventspilī". Aizvadītajā sezonā Šķēle bija viens no galvenajiem stūrakmeņiem, kāpēc komanda "OlyBet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālā ar 4-2 pieveica "VEF Rīga", turklāt viņš tika atzīts arī par sērijas vērtīgāko spēlētāju.

Antibas vienība aizvadītajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma 16.vietu. Šī komanda par Francijas čempioni kronēta trīs reizes, bet pēdējais tituls tika izcīnīts tālajā 1995.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu