Robežsargi aizturējuši Ukrainas pilsoni ar viltotu autovadītāja tiesībām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Valsts robežsardzes darbinieki piektdien, 5.oktobrī Pāternieku robežpunktā aizturējuši Ukrainas pilsoni, kurš robežsargiem uzrādījis viltotu transporta līdzekļa vadītāja apliecību, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts robežsardzes pārstāve Jolanta Babiško.

Piektdien Terehovas robežkontroles punktā arī tika aizturēts meklēšanā izsludināts 1971.gadā dzimis Latvijas pilsonis, kurš tika nodots Valsts policijas amatpersonām.

Tāpat piektdien ieceļošana valstī liegta kādai Krievijas pilsonei, kurai nebija dzīvības un veselības obligātās apdrošināšanas polises.

Turpretim sestdien, 6.oktobrī Grebņevas robežkontroles punktā izceļošana no valsts liegta viena Latvijas pilsonei, kurai nebija notariāli apstiprinātas vecāku atļaujas izbraukt no valsts.

Savukārt svētdien, Terehovas robežkontroles punktā konstatēts no Latvijas ar automašīnu izceļojošs Krievijas pilsonis ar viltotu Krievijas Starptautiskās transportlīdzekļu apdrošināšanas polisi. Par viltotu dokumentu izmantošanu sākts kriminālprocess, turpretim Silenes robežkontroles punktā konstatēts Ukrainas pilsonis ar viltotu Ukrainas transportlīdzekļa reģistrācijas apliecību. Persona saukta pie administratīvās atbildības.

Kopumā laika posmā no piektdienas līdz svētdienai Valsts robežsardzes amatpersonas konstatējušas 132 likumpārkāpējus, tostarp 71 no tiem tika aizturēts uz valsts ārējām robežām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu