"Lido" par 400 000 eiro iegādāsies kravas automašīnas produkcijas transportēšanai (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
22. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus "Balttour 2015" Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.
22. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus "Balttour 2015" Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Foto: Ieva Lūka/LETA

Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums "Lido" par 400 000 eiro plāno iegādāties vairākas kravas automašīnas produkcijas transportēšanai, aģentūrai LETA pavēstīja kompānijā.

Iepirkumam pievienotajā tehniskajā specifikācijā skaidrots, ka iepirkuma mērķis ir iegādāties vienu busu ar aukstuma iekārtu ar vismaz 400 kilogramu kravnesību un septiņas kravas automobiļus-refrižeratorus ar vismaz 600 kilogramu kravnesību.

Visas automašīnas "Lido" plāno iegādāties līdz 2020. gada 31. martam, piesaistot finansējumu Latvijas Lauku attīstības programmas 2014. līdz 2020. gadam pasākumā "Ieguldījumi materiālajos aktīvos".

Attiecīgo automobiļu iegādei izsludināts iepirkuma konkurss, kuram pretendenti var pieteikties līdz šā gada 23. oktobrim.

Foto: Lido

Jau vēstīts, ka "Lido" konsolidētais apgrozījums 2017. gadā pieauga par 12,7% salīdzinājumā ar gadu iepriekš un sasniedza gandrīz 51 miljonu eiro, bet grupas peļņa pērn bija 1,1 miljons eiro.

Uzņēmums dibināts 1991. gadā, un tā pamatkapitāls ir 992 428 eiro. Pēc kompānijā vēstītā, "Lido" kapitālā Ķirsonam pieder apmēram 75% akciju. "Lido" grupā ietilpst trīspadsmit restorāni un trīs veikali Rīgā un tās apkaimē, trīs restorāni Tallinā, divi restorāni "Kirsons" un ražotne Berlīnē, gaļas un kulinārijas ražotne, alus darītava un konditoreja Rīgā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu