Zināms, kuri deputāti no "KPV LV" piedalīsies valdības veidošanas sarunās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

No partijas "KPV LV" par atbildīgajiem vest valdības veidošanas sarunas izraudzīti Artuss Kaimiņš, Aldis Gobzems, Atis Zakatistovs un Didzis Šmits, par politiskā spēka valdes lēmumu informēja partijas līdzpriekšsēdētāja Linda Liepiņa.

"KPV LV" arī esot "diezgan raits" plāns, kurās dienās un ar kurām partijām tikties. Liepiņa gan šo plānu neatklāja, norādot, ka partija nevēlas, lai valdība tiktu veidota medijos un ar mediju starpniecību. Ja būs nepieciešams, pēc tikšanām tiks sniegta attiecīgā informācija, viņa sacīja.

Šodien notika arī politiskā spēka valdes tikšanās ar 13.Saeimā no "KPV LV" saraksta ievēlētājiem deputātiem.

Prioritāti jāvienojas nevis par amatiem, bet darāmajiem darbiem, uzsvēra partijas līdzpriekšsēdētāja, norādot, ka politiskais spēks savas prioritātes ir nosaucis priekšvēlēšanu programmās.

Kā ziņots, saskaņā ar provizoriskajiem rezultātiem "Saskaņai" parlamentā varētu būt 23 vietas, politiskajai partijai "KPV LV" un Jaunajai konservatīvajai partijai - katrai 16 vietas, "Attīstībai/Par!" un nacionālai apvienībai "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK - katrai 13 vietas, Zaļo un zemnieku savienībai - 11 vietas, bet "Jaunajai Vienotībai" - astoņas vietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu