Septiņas zvaigznes, kuras piedzima ar anomālijām

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/AP/Reuters

Izrādās, šīs slavenības ir dzimušas īpašas - ar kādu specifisku vizuālu defektu!

 
Foto: AFP

Elizabete Teilore un dubultas skropstas

Viena no skaistākajām sievietēm Holivudā, kā izrādās, ir piedzimusi ar kādu vizuālu patoloģiju - viņas skropstas bija izkārtotas nevis vienā, bet divās līnijās uz acu plakstiņiem. Tā bija ģenētiska mutācija, kas pazīstama kā distihīze, papildu skropstu pāris.

Foto: AP
 
Foto: AFP

Harijs Stailzs un 4 krūšu gali

Britu dziedātājs un grupas «One Direction» dalībnieks Harijs Stailzs (Harry Styles) kādā intervijā apstiprinājis baumas, kas klīdušas jau ilgāku laiku, - viņam ir četri krūšu gali. Stailzs sarunā ar Čelsiju Handleri atzinis, ka viņam patiešām ķermenis atšķiras no citiem, un ar pirkstiem norādīja, kur atrodas viņa visi četri krūšu galiņi.

Foto: AP/AFP
 
Foto: MEGA

Keita Bosvorta un 2 krāsu acis

Stāsta, ka tie ir laimīgi cilvēki, kuriem acis ir divās dažādās krāsās jeb, kā medicīniski to sauc, - kas piedzimuši ar heterohromiju.

Foto: MEGA
 
Foto: AP

Megana Foksa un dīvainie īkšķi

Aktrisei Meganai Foksai jau kopš dzimšanas ir deformēti roku īkšķi. Tie ir vālīšveida, ar ļoti īsiem, bet platiem nagiem.

Foto: MEGA
 
Foto: Leta/AFP

Keša un aste

Amerikāņu dziedātāja Keša pasaulē nākusi ar nelielu astīti. Parasti šāda astīte embrijiem piektajā nedēļā atdalās, bet dziedātājai tā ir saglabājusies līdz dzimšanas brīdim.

Foto: AFP/AP/EPA/RTR
 
Foto: AFP/AP/Reuters

Joahims Fēnikss un zaķalūpa

Aktieris piedzima ar šķelto jeb tā saukto zaķa lūpu, par ko liecina arī rēta uz viņa sejas.

Foto: AFP/AP/Reuters
 
Foto: AFP/AP/Reuters

Halle Berija un 6 pirksti

Aktrisei Hallei Berijai ir noslēpums, par kuru viņa vienmēr klusējusi, – kinozvaigznes kreisajai pēdai ir seši pirkstiņi.

Foto: AP/AFP
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu