Siguldā policisti notver garnadzi, kurš starppilsētu autobusā apzaga pasažieri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

PAgājušajā nedēļā, 11. oktobra vakarā, Valsts policijas Siguldas iecirknī vērsās 1952. gadā dzimusi sieviete, ziņojot, ka viņa ir apzagta starppilsētu autobusā. 

Sieviete stāstīja, ka šajā pašā dienā braukusi autobusā Rīga-Balvi un iesnaudusies. Kad pamodusies Siguldā, viņa konstatējusi, ka ir pazudusi viņas rokassomiņa, kurā atradās maks ar dokumentiem, kredītkartēm un 150 eiro, kā arī mobilais telefons.

Sieviete policistiem aprakstīja vīrieti, kurš, iespējams, izdarījis noziegumu.

Sievietei telefonā bija programma, pēc kuras var noteikt tā atrašanās vietu. Izmantojot operatīvo informāciju, Siguldas iecirkņa policisti noskaidroja, ka noziegumu, iespējams, izdarījis 1964. gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš nav sodīts.

Piektdien, 12. oktobrī, policisti aizdomās turēto 1964. gadā dzimušo vīrieti aizturēja un pie viņa atrada nozagto mobilo telefonu. Vīrietis ir bezpajumtnieks un aizturēšanas brīdī atradās ievērojamā alkohola reibumā. 

Savukārt sievietes somiņa ar dokumentiem tika atrasta krūmos, kur mēdz pulcēties personas bez noteiktas dzīvesvietas. 

Diemžēl vīrietis lielāko daļu no nozagtās naudas jau bija iztērējis un tika atgūti vien nedaudz vairāk par 14 eiro. 

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta pirmās daļas - par zādzību. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu