"Real" apsver iespēju piesaistīt Ibrahimoviču

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola grands Madrides "Real" izskatot iespēju janvāra transfēru logā piesaistīt slaveno zviedru uzbrucēju Zlatanu Ibrahimoviču, vēsta radiostacija Tiempo de Juego.

"Real", kuru vasarā pameta tās iepriekšējo gadu līderis Krištianu Ronaldu (pārcēlies uz Turīnas "Juventus"), sezonu iesākusi neveiksmīgi. Pēdējā uzvara izcīnīta tieši pirms mēneša, kad ar 1:0 uzveikta "Espanyol" vienība, bet pēdējo piecu spēļu laikā "Real" izdevies gūt tikai vienus vārtus.

Pēc Tiempo de Juego rīcībā esošās informācijas, kā potenciālais pastiprinājums uzbrukuma līnijā tiek izskatīts Ibrahimovičs, kurš neskatoties uz savu solīdo vecumu (37), demonstrē lielisku sniegumu Amerikas futbola līgas (MLS) kluba Losandželosas "Galaxy" rindās.

Zviedrs 26 spēlēs izcēlies ar 22 vārtu guvumiem.

MLS sezona noslēdzās janvārī un Ibrahimovičs varētu tikt piesaistīts uz īres līguma nosacījumiem.

"Real" Spānijas čempionātā (La Liga) šobrīd ieņem vien septīto vietu. Tiesa, atstatums no līderiem "Barcelona" ir vien četri punkti.

Tāpat vairāki spāņu mediji ziņo, ka no amata varētu tikt atlaists komandas galvenais treneris Hulens Lopetegi, bet kā potenciālais viņa aizstājējs tiek minēts itāļu speciālists Antonio Konte, kurš iepriekš vadījis Itālijas nacionālo izlasi un Londonas "Chelsea".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu