Maligina meita Nika par Elīnu: nenoliedzami, viņš mainījās, esot kopā ar viņu (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nika Saveļjeva
Nika Saveļjeva Foto: Ieva Leiniša/LETA

Miljonāra un AS Olainfarm līdzīpašnieka Valērija Maligina vidējā meita Nika Saveļjeva jaunākajā žurnālā "Ieva" stāsta par attiecību līkločiem, kādas ir ģimenē pēc tēva nāves, gremdējas atmiņās un sajūtās, runā par mantojumu un tēva izveidoto biznesu un pavisam nedaudz piemin tēva sievu Elīnu.

(..) Valērija Maligina meita Nika jaunākajā žurnālā "Ieva" sniegtajā intervijā viegli pieskaras arī tēmai par tēta laulību ar Elīnu un runā par tēva attiecībām ar sievietēm.

"Domāju, ka man nevajadzētu komentēt viņa laulību ar Elīnu," Nika uzskata. (..) "Nenoliedzami, viņš mainījās, esot kopā ar viņu. Arī Elīna, pieļauju, gribēja visiem parādīt, ar ko viņa ir kopā. Tāpēc arī bija tās daudzās publikācijas. Un tas jau ir zināms - kad ģimenē ienāk jauna sieviete, mainās visa gaisotne. Mēs ar tēti attālinājāmies. 

Foto: AFP/LETA

Viņš apprecējās, un viņam bija jauna ģimene. Interesanti, ka mēs apprecējāmies gandrīz vai vienā laikā. Saikne starp mani un tēvu nepazuda, bet mēs kā ģimenes neveidojām ciešas attiecības

Kad parādījās Elīna, viņa visur bija kopā ar tēvu, un meitas līdz ar to palika otrajā plānā. Es to saprotu, jo vienmēr jau gribas būt kopā ar to cilvēku, kurā esi iemīlējies." 

» Maliginu sāga: miljoniem vērts mantojums, ģimenes naids un cīņa par varu

"Saprotiet, manam tēvam vienmēr apkārt spietoja sievietes, bet Elīna radīja neatkarības izjūtu. Tas bija ļoti valdzinoši.." Nika stāsta. "Viņš bija izskatīgs, bagāts, ar labām rakstura īpašībām. Protams, bija daudz sieviešu, kas būtu gribējušas ar viņu būt kopā. Bet tas jau ir zināms -sievietes, kas pašas piedāvājas, nav interesantas. Tas ir kā medībās - vīrietim vajag azartu, lai iekarotu. Nav interesanti šaut alni, kas pats pie tevis atnācis. Vajag atrast kaut ko īpašu! 

Tētis vienmēr teica, ka viņam vajag tādu sievu kā es - sievieti ar principiem. Ja viņai kaut kas nepatiks, viņa skaļi aizcirtīs durvis aiz sevis un nekad vairs neatgriezīsies. Es domāju, ka viņam arī gribējās atgriezties jaunībā, dabūt to sajūtu, ka vajag skriet kādai pakaļ... 

Gadiem esmu no malas redzējusi, kā sievietes aplido manu tēvu, tāpēc arī sapratu, kāpēc tas viss viņam bija apnicis. Un tad pēkšņi pie horizonta parādās sieviete, kas saka: nē, man ir vienalga, vari iet trīs mājas tālāk... Interesanti, kaut kas nebijis. Tad jau uzreiz šķiet - šī būs īstā!" 

(..)

Visu interviju ar Valērija Maligina meitu lasi jaunākajā žurnālā "Ieva".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu