Rīgas modes nedēļas ceturtā diena: One Wolf, Bergs Privé, Ivo Nikkolo, KATYA KATYA London

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
RFW 4.diena: Katya Katya London
RFW 4.diena: Katya Katya London Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ceturtajā Rīgas modes nedēļas dienā varēja skatīt tādas skates kā: One Wolf (Latvija), Bergs Privé (Latvija), Ivo Nikkolo (Latvija), KATYA KATYA LONDON (Latvija).

One Wolf

One Wolf ir ielu stila modes zīmols, kuru 2010.gadā dibināja Latvijas modes dizainere Agnese Narnicka. Zīmola unisex pret-a-porter kolekcijas apvieno ērtu un dinamisku pilsētvides funkcionalitāti ar radošumu, neatkarību, neparastu stila izjūtu un inteliģenci. One Wolf raksturīgas drosmīgas līnijas, atšķirīgi silueti, mūsdienīgs neapstrādāts džinss, klasiskā melnā un baltā krāsa, kā arī pilsētvides ainavas toņi.

Fotogalerija: RFW 4.diena: One Wolf

» No tenisistes par modeli: Aļona Ostapenko defilē modes skatē

Bergs Privé

Zīmolu Bergs Privé radījušas trīs latviešu dizaineres: Agita Lesniece, Jūlija Vasiļjeva un Ilze Priede-Kļaviņa. Zīmola Bergs Privé kolekcijās tiek izmantots augstas kvalitātes tekstils no dabīgiem materiāliem – arī Latvijā austs, īpaši apstrādāts vilnas audums kopā ar alpaku un zīdu.

Fotogalerija: RFW 4.diena: Bergs Privé

Ivo Nikkolo

Ivo Nikkolo ir augstākās klases dizainera zīmols, kuru 1994. gadā izveidoja igauņu modes dizainers Ivo Nikkolo un 2006. gadā iegādājās „Baltika Group“. Ivo Nikkolo kolekcijas ir paredzētas tam, lai atbilstu mūsdienu lietišķās sievietes augstajām prasībām un dzīvesveidam — izcilās kolekcijas, kurās izmanto Eiropas augstākā klases audumus un augstākās kvalitātes ražošanu, atspoguļo  mūsdienīgas modes tendences, tomēr tās vienmēr ievēro zīmola unikālā dizainera rokrakstu. Savu 20 pastāvēšanas gadu laikā Ivo Nikkolo zīmola dizaineri ir saņēmuši vairākus dizaina apbalvojumus, tostarp divus Zelta adatas apbalvojumus par pašreizējo zīmola vadošo dizaineri Eve Hanson, kura kopā ar dizaineri Britta Laumets veido tagadējo Ivo Nikkolo dizaina komandu.

Fotogalerija: RFW 4.diena: Ivo Nikkolo

Katya Katya London

Zīmols KATYA KATYA LONDON specializējas īpaši sievišķīgu tērpu veidošanā, iedvesmojoties no vintāžas stila, rada demi-couture līgavu kleitas un kleitas īpašiem pasākumiem. Zīmols piedāvā arī individuālu pasūtījumu veikšanu. KATYA KATYA LONDON kleitas ir izsmalcinātas un elegantas, darinātas izmantojot ļoti delikātus mežģīņu elementus un rokām izšūtas detaļas.

Fotogalerija: RFW 4.diena: Katya Katya London

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu