Rīgā atvērta jauna augsta līmeņa veterinārā klīnika PetCity

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PetCity

Ikviens cilvēks savam mīlulim vēlas sniegt tikai labāko - gan uzturā, gan medicīniskajā aprūpē. Laba veselības aprūpe un veselīga pārtika ir ilga mīluļa mūža garants.

Mājdzīvnieki teicami prot izrādīt mums savu nesavtīgo mīlestību un vienkārši priecāties par mūsu klātbūtni, bet neprot pastāstīt, ja kas sāp. Turklāt, pat vislabākais dakteris ir bezspēcīgs, ja viņam pietrūkst modernu diagnostikas iekārtu, kas ļautu ātri un precīzi novērtēt dzīvnieka veselības stāvokli un savlaicīgi ieteikt atbilstošu ārstēšanu, kamēr slimība vēl tikai veidojas.

Attīstās un pilnveidojas gan medicīniskās tehnoloģijas, gan dzīvnieku aprūpes standarti, un, vēloties Latvijas mīluļu īpašniekiem piedāvāt visu labāko un modernāko, savu pirmo veterināro klīniku Latvijā ir atvēris PetCity veterinārais centrs.

Jaunajā PetCity mājdzīvnieku klīnikā iespējams veikt visa veida diagnostiskos izmeklējumus, izmantojot mūsdienīgas veterinārās medicīnas iekārtas - sākot ar ultrasonogrāfiju un rentgenu, beidzot ar ehokardiogrāfiju, endoskopiju utml. Šādas iespējas ir svarīgas, jo precīza diagnoze ir vismaz puse no veiksmīga ārstēšanas iznākuma.

PetCity klīnikā mīluļus dakterēs un aprūpēs augsti kvalificēti vetārsti no Dzīvnieku Veselības Centra. Tie ir speciālisti ar 20 gadu pieredzi, kuri, apvienojumā ar PetCity medicīniskajām iekārtām, pārtop īstā veterinārās medicīnas zvaigžņu komandā.

PetCity klīnika atrodas jaunajā veterinārajā lielveikalā Pulkveža Brieža ielā 31, kur pieejams ne tikai veikals, bet arī aptieka un frizētava.  Modernajā un pamatīgi aprīkotajā klīnikā līdz 11. novembrim mājdzīvnieku veselības pārbaudes ir bez maksas (iepazīšanās perioda akcija). Liels pluss mājdzīvnieku saimniekiem noteikti ir ērtā auto stāvvieta.

PetCity veterinārajā klīnikā Pulkveža Brieža ielā pie Viesturdārza  laipni gaidīts ir jebkurš mājdzīvnieks - no kāmīša līdz pitonam, bet īpaši padomāts par suņiem un kaķiem, kuriem pat ir atsevišķas pieņemšanas telpas. Profesionāli un kompetenti speciālisti izmeklēs Jūsu mīluli, un Jūs iegūsiet skaidru priekšstatu par sava dzīvnieka veselības stāvokli, saņemsiet kompetentus ieteikumus aprūpei un ieteicamajai diētai. Ne velti saka - vislabākā ārstēšana ir savlaicīga slimību novēršana.

Fotogalerija: PetCity klīnika

Reizēm saimnieki, gribot tikai labu, bet nezinot pareizas dzīvnieka kopšanas nianses, nodara mājdzīvniekam pāri. Tādēļ ir vērts ik pa laikam iegriezties pēc padoma pie speciālista un papildināt savas zināšanas par mīluļa veselības uzturēšanu, labturību, pareizu barības izvēli, nepieciešamajiem uztura bagātinātājiem, kā arī veikt vispārēju veselības pārbaudi. Lai mājdzīvnieks būtu laimīgs, saimniekam ir jārūpējas par tā veselību un pareizu diētu.

Līdz 11. novembrim PetCity piedāvā mājdzīvnieka veselības pārbaudi bez maksas, pakalpojumu piesakot iepriekš pa tālruni 27776635.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu