"Es Tevi gribu paturēt..." Linda Mūrniece veltījusi smeldzīgus vārdus vīrietim (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

​Kādreizējā iekšlietu ministre, viesnīcas Hotel Roma vadītāja un politiķa Hosama Abu Meri (43) bijusī sieva Linda Mūrniece (48) sociālajā tīklā Facebook arvien biežāk dalās ar pārdomu pilniem ierakstiem un sevis sarakstītiem prozas veida tekstiem. Šoreiz sieviete veltīja smeldzīgus vārdus "vīrietim, kuru viņa satiks".

Mūrniece vienmēr ir bijusi privāta persona - pašmāju dzeltenā prese šovasar noskaidroja, ka Linda sākusi jaunas attiecības, taču viņa vairākkārt paudusi vēlmi žurnāliem neafišēt jauno romānu. Viņas jaunākais veltījums kādam vīrietim liek prātot, vai viņa joprojām ir aizņemtas sievietes statusā.

"Es tevi gribu paturēt. Par spīti tam, ka tas nav uz mūžu, bet tikai atlikušo laiku. Es tevi gribu paturēt. Par spīti tam, ka arī paturēt sāp. Jo tas nav tā, kā būtu bijis, ja būtu bijis... Ir citādi. Es tevi gribu paturēt.

Paturēt tikai sev un klusiņām priecāties, ka es to varu klusiņām. Es tevi gribu paturēt.

Neteikt nevienam par zvaigznēm, kas no rīta pazūd saullēktā, vai kamīnu, kas naktī bija tik gaišs. Neteikt par savādo troksni, kas ļauj izbīties un izlikties, ka tas bija bailīgi. Nevienam neatzīties, kāpēc gribu tevi paturēt. Neteikt, cik sen es zināju, kur tevi meklēt. Neteikt, ka asaras ir īstas, kad sabīstos tevi pazaudēt.

Es tevi gribu paturēt. No vakara līdz rītam un atkal līdz vakaram. Līdz citai dienai un citam gadam. Līdz sajūtai, ka tā bija pareizi. Un skumjām par to, ka tikai tagad. Līdz dzērvju klaigām un aizsalušam dīķim. Līdz sāpēm gribu paturēt un priekam. Līdz rītdienas pusdienām un vakara pasaciņai. Līdz zvanam un baznīcas solam. Līdz sajūtai, ka nevajag sarunāties. Līdz sajūtai būt blakus.

Es tevi gribu paturēt," rakstīja uzņēmēja.

Mūrnieces teksts izpelnījās lielu komentētāju atsaucību, kādai sievietei ierakstu nodēvējot par "dvēseles kliedzienu". Savukārt pati uzņēmēja atklāja, ka viņas rakstīto kāda sieviete vēloties nolasīt kāzās.

Fotogalerija: Linda Mūrniece prezentē savu pirmo grāmatu "Gandrīz dienasgrāmata"

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu