Interneta sensācija - ļaudis optiskajā ilūzijā nespēj atšķirt kaķi no vārnas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par interneta jaunāko hitu ir kļuvis kāds kaķis, kurš iemūžināts tā, ka izskatās pēc vārnas. Ļaudis fotogrāfijas dēļ jau ir paspējuši pat sastrīdēties, nespējot beigt brīnīties par fotogrāfa izvēlēto rakursu.

Kā redzams fotogrāfijā, kaķis sēž ar muguru pret kameru, pagriezis tās virzienā vien galvu. Viena no četrkājainā drauga acīm un ausīm pavērsta tā, ka atgādina putna aci un knābi. Savukārt otra acs ir gandrīz nemanāma, jo pār to krīt ēna.

Fotogrāfiju sociālajos tīklos publicēja vīrietis vārdā Roberts Magvairs. "Šis attēls ar vārnu ir interesants, jo... tas patiesībā ir kaķis."

Foto: Detlev Behrens / PantherMedia /Scanpix

Ar kadru nekavējoties sāka dalīties cilvēki no visas pasaules, rakstot, ka bez vīrieša mājiena nebūtu iedomājušies, ka tajā ir redzams kaķis.

Foto: Serhii Kucher / PantherMedia /Scanpix

"Mana pirmā doma bija: šis ķēms izskatās kā putns! Tikai kāda veida putns?", "Lieliska optiskā ilūzija!", "Kur tur ir kaķis?!" bija tikai daži no komentāriem, kas atrodami pie fotogrāfijas.

Šobrīd ar attēlu ir dalījušies vairāk kā 59 tūkstoši cilvēku, daudziem pat izvēršot paskaidrojumus, kā fotogrāfijā saskatīt kaķi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu