Nurmagomedovs: Varat mani diskvalificēt kaut uz desmit gadiem - man vienalga

UFC
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/LETA

UFC čempions vieglajā svarā Habibs Nurmagomedovs intervijā ar vienu no Turcijas televīzijas kanāliem paziņojis, ka viņš neplāno ierasties uz decembra sākumā Lasvegasā paredzēto lietas izskatīšanu saistībā ar 6. oktobrī UFC 229 šova laikā notikušajām nekārtībām pēc cīņas.

"Neplānoju doties uz tiesas sēdi Lasvegasā. Neesmu ne pie kā vainīgs. Aizstāvēju savu ģimeni un reliģiju. Ja viņi vēlas mani sodīt un atņemt man visu naudu un kaut vai diskvalificēt uz desmit gadiem, lai tā notiek. Man ir vienalga," sacīja Nurmagomedovs.

Abi cīkstoņi pēc 24. oktobrī notikušās pirmās liecību sniegšanas Nevadas štata sporta komisijai saņēma pagaidu diskvalifikācijas no cīņām ASV, bet Habibam tika ieturēta puse no viņa 2 miljonu ASV dolāru lielā honorāra. Par otras daļas izmaksu tiks lemts, kad būs noslēgusies izmeklēšana.

Jau vēstīts, ka ilgi gaidītajā cīņā ar īru Konoru Makgregoru Nurmagomedovs izcīnīja uzvaru ceturtajā raundā, pielietojot žņaugšanas paņēmienu, liekot Makgregoram padoties, bet pēc cīņas sarīkoja nekārtības, izlecot ārpus ringa un uzbrūkot Makgregora sparinga partnerim.

Šobrīd Nurmagomedova komanda ved pārrunas ar leģendāro UFC cīkstoni no Kanādas Džordžu Sentpjēru.

Sentpjērs pēdējo ciņu aizvadīja 2017. gada novembrī, kad pieveica Maiklu Bīsplingu, nosargājot UFC čempiona godu vidējā svara kategorijā. Vēlāk gan 37 gadus vecais cīkstonis pavēstīja par veselības problēmām, nepiedaloties UFC rīkotajās sacensībās.

Viņš bijis čempions arī svara kategorijā no 70. - 77. kilogramiem (welterweight) un tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem MMA cīkstoņiem. Savu skatītako cīņu, vadoties pēc pay per view radītajiem, viņš aizvadīja 2009. gadā ar Alvesu - toreiz tās translācījas iespējas iegādājās 1,3 miljoni skatītāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu