Kurucs aizvadīs maču "Nets" fārmklubā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs pret Koriju Džozefu
Rodions Kurucs pret Koriju Džozefu Foto: AP/LETA

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs, kurš pārstāv Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Bruklinas "Nets", sestdien tika nosūtīts uz šīs vienības fārmklubu NBA Attīstības līgā.

Longailendas "Nets" sestdien uzsāks jauno sezonu Attīstības līgā, plkst. 1 pēc Latvijas laika tiekoties ar Vestčesteras "Knicks" vienību. Maču tiešraidē varēs vērot NBA Attīstības līgas "Youtube" kanālā.

Kopā ar Kurucu uz Attīstības līgu nosūtīts arī bosnietis Džanans Musa, kuru "Nets" izvēlējās šī gada drafta pirmajā kārtā.

Kā vēstīts, arī piektdien Kurucs tika nosūtīts uz Attīstības līgu, taču tajā pat dienā nonāca atpakaļ NBA klubā. "Nets" piektdien savā laukumā ar rezultātu 111:119 piekāpās Hjūstonas "Rockets" komandai, bet Kurucs palika uz rezervistu soliņa.

Pašlaik 20 gadus vecais Latvijas basketbolists izlaida iepriekšējos piecus "Nets" mačus, jo viņš ārstēja potītes savainojumu, kuru guva 21. oktobra spēlē pret Indiānas "Pacers".

Kurucs negaidīti veiksmīgi debitējis NBA, jo viņš pirmajās trijās spēlēs vidēji iemetis 8,7 punktus un izcīnījis 4,0 atlēkušās bumbas. Caurmērā laukumā Latvijas basketbolists pavadījis 14 minūtes, tomēr tas lielā mērā saistīts ar vairāku "Nets" spēlētāju traumām.

Bruklinas komanda jauno sezonu sākusi ar trīs uzvarām deviņos mačos, kas ļauj ieņemt devīto pozīciju Austrumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu