Agnese Zeltiņa par sievietes skaistumu un sievišķību: ēdot un kustoties svarīga ir disciplīna (3)

Intervija
Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aktrise Agnese Zeltiņa
Aktrise Agnese Zeltiņa Foto: Ekrānuzņēmums no video

STV pirmā! raidījumā Starp mums runājot... aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa sarunājas ar raidījuma vadītāju Dainu Jāņkalni un stāsta par to, kā izskatīties un justies labi, saglabājot skaistas sievietes statusu. Tāpat aktrise un rotu māksliniece runā par attiecībām, laimi un sapņiem.

Raidījuma vadītāja Daina Jāņkalne: "Tu ļoti smieklīgi izteicies par jautājumu - izskatīgas un ne tik ļoti izskatīgas meitenes. Es varu atsaukties uz to, ka tu vairākkārt esi iekļuvusi Latvijas skaistāko sieviešu sarakstos. (..) Ko šis statuss prasa no tevis vēl joprojām?"

"Tas neprasa," atklāj aktrise Agnese Zeltiņa. "Man patīk sekot sev. Respektīvi - saglabāt sevi labā veselībā, tas prasa disciplīnu."

» Dienas skaistule: Agnese Zeltiņa

Agnese stāsta, ka vienkārši vajagot vairāk kustēties un mazāk. Esot vajadzīga disciplīna, un tas esot kā iešana uz darbu. Viņa arī atklāj, ka ir vajadzīgs kāds, kas atbalsta, proti, trenere, jo tad nevarot haltūrēt, un tam visam ir labāks rezultāts. Tā par sportošanu stāsta aktrise. 

"Es varu sevi disciplinēt, bet kaut kāds norāviens notiek," viņa godīgi atzīst.

Aktrise Agnese Zeltiņa.
Aktrise Agnese Zeltiņa. Foto: Evija Trifanova/LETA

Lai uzzinātu, kas vēl palīdz Agnesei izskatīties un justies labi, skaties STV Pirmā! šīs nedēļas raidījumu Starp mums runājot... Raidījumu skaties katru trešdienas vakaru STV Pirmā!

Intervija ar Agnesi Zeltiņu par to, kā viņa saglabā sievišķīgo skaistumu

Intervija ar Agnesi Zeltiņu par laimi, attiecībām un sapņiem 

Fotogalerija: Aktrise un modele Agnese Zeltiņa 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu