Rammstein solists komentējis savu romānu ar Krievijas mūziķi Lobodu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nesen medijus pāršalca ziņa, ka grupas Rammstein solists Tils Lindemans (55) ieradās slimnīcā pēc Krievijas un Ukrainas mūziķes Svetlanas Lobodas (36), abu kopīgajām vakariņām esot iemūžinātām video. Tagad Lindemans beidzot žurnālistiem atbildēja uz jautājumu par attiecībām ar Krievijas mūziķi.

Pēc tam, kad skandalozais video nonāca internetā, sākās spekulācijas par abu attiecībām. Daudzi ir pārliecināti, ka abus vieno romantiskas saites, turklāt vairāki pat izvirzīja iespējamību, ka Svetlanas otrā meita Tilda, kura nāca pasaulē maijā, varētu būt nosaukta par godu savam tēvam - Tilam. Tāpat izskanējušas spekulācijas, ka Loboda ar Lindemanu jau ir precējusies, jo pēdējā laikā viņas pirkstā var redzēt laulību gredzenu.

Nesen kāds no Krievijas žurnālistiem painteresējās, vai viņš var Lindemanam uzdot jautājumu par attiecībām ar Lobodu, uz ko rokmūzikas zvaigzne smaidīgs atbildēja: “Varat jautāt, bet diez vai es atbildēšu. Man jau vispār jādodas...”

Spekulācijas pastiprina arī fakts, ka novembrī Loboda dosies koncerttūrē uz Vāciju. Viņas fani gan uzskata, ka ceļojums vairāk būs veltīts Lindemana apciemojumam, nevis koncertiem.

“Tuvāk mīļotajam,” komentāros rakstīja kāds vīrietis.

Fotogalerija: Loboda uzstājas Jūrmalā

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu