KHL Zvaigžņu spēles balsojumā līderis Majone

Nobalso par mūsējiem
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Metjū Majone
Metjū Majone Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēles līdzjutēju balsojumā šobrīd līderis ir Rīgas "Dinamo" kanādiešu aizsargs Metjū Majone, vēsta KHL preses dienests.

Balsošana norisinās no 1. līdz 14. novembrim, tāpēc, ja neesat vēl nobalsojuši par savu favorītu, to varat izdarīt ŠEIT.

Majone šobrīd ieguvis 1943 balsis, bet viņam seko Sanktpēterburgas SKA pārstāvji zviedru aizsargs Patriks Hērslijs ar 1448 un uzbrucējs Ņikita Gusevs ar 1647 balsīm. Ceturtais ir vēl viens Rīgas "Dinamo" spēlētājs Linuss Videls, kuram teju tūkstots balsis 997.

Ja balsojums noslēgtos šodien, šis būtu Bobrova divīzijas četrinieks.

Tikmēr Tarasova divīzijā šobrīd līderos ir Maskavas CSKA pārstāvji - uzbrucējs Kirils Kaprizovs (1807) un aizsargs Ņikita Ņesterovs (1262) - un divi Jaroslavļas "Lokomotiv" spēlētāji - čehu aizsargs Jakubs Nakladāls (920) un uzbrucējs Andrejs Loktionovs (753).

Harlamova divīzijas četrinieks uz šodienu būtu kanādiešu uzbrucējs ar Kazahstānas pasi Naidžels Douss (šobrīd līgas rezultatīvākais spēlētajs) no Jekaterinburgas "Avtomobilist" ar 1652 balsīm un viņa komandas biedrs aizsargs Ņikita Trjamkins (1009), kā arī Kazaņas "Ak Bars" kanadiešu aizsargs Pols Postma (1391) un Magņitogorskas "Metallurg" pazīstamais uzbrucejs Sergejs Mozjakins (1318).

Visbeidzot Černiševa divīzijā uz doto brīdi līderis ir Astanas "Barys" aizsargs Darens Dīcs (1511), bet četriniekā iekļūtu arī divi Boba Hārtlija trenētās Omskas "Avangard" vienības uzbrucēji Iļja Mihajevs (1469 ) un Sergejs Širokovs (1459) un Ufas "Salavat Julaev" dāņu aizsargs Filips Lārsens (1340).

KHL Zvaigžņu spēle norisināsies nākamā gada 20. janvārī Kazaņā.

Šobrīd KHL ir izlašu pārtraukums, bet Rīgas "Dinamo" Rietumu konferencē ieņem 8. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu