Svētdienas horoskops: 11. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Horoskops svētdienai, 10. novembrim.

AUNS Vari pievērsties veselīgam dzīvesveidam, apmeklēt sporta klubu, peldbaseinu un pat piedalīties kādās sacensībās. Pratīsi atrast līdzsvaru starp azartiskumu un veselo saprātu. Dienas izskaņa solās būt romantiska.

VĒRSIS Vari kļūt nedaudz izklaidīgs un aizmāršīgs. Nevajadzētu kārtot nopietnas darba lietas, labāk izmanto laiku atpūtai un savas iekšējās pasaules sakārtošanai. Lieliski pratīsi uzlabot līdzcilvēku noskaņojumu.

DVĪŅI Ideāli piemērota diena jaunu zināšanu apguvei. Redzot, ka cits savus pienākumus paveic labāk nekā tu savējos, var rasties vēlme uzlabot savas iemaņas kādā jomā. Tu lieliski sapratīsies ar otro pusīti.

VĒZIS Tu mierīgi atpūtīsies mājas atmosfērā, vēlēsies baudīt tuvinieku sabiedrību. Dienas otrajā pusē kāds Vēža zīmes pārstāvis var nolemt pievērsties radošām iecerēm, piemēram, zīmēšanai.

LAUVA Būsi sabiedrības dvēsele. Labprāt dalīsies savā dzīves pieredzē, ieklausīsies citu piedzīvotajā. Izdarītie secinājumi ļaus padarīt savu dzīvi nedaudz kvalitatīvāku un pilnvērtīgāku. Labi sapratīsies ar jauno paaudzi.

JAUNAVA Nevajadzētu dienu pavadīt mājas sienās. Ļauj, lai draugi tevi izkustina ārpus mājas. Šodien vari atļauties būt nedaudz spontānāks, gaisīgāks. Saskarsmē ar mīļoto centies vairot romantiskumu.

SVARI Piemērots laiks, dotos kurp acis rāda. Nav izslēgts, tu gluži tāpat kā partneris, vēlēsies vides maiņu. Iespējams, kopīgi sāktais brauciens izvērtīsies par pilnvērtīgu un neaizmirstamu atpūtu jums abiem.

SKORPIONS Rēķinies, ka saskarsmē ar mājiniekiem nebūs tik viegli rast kopīgu valodu. Visticamāk, tas būs skaidrojams ar tavu ietiepīgumu. Varbūt šodien dienas pirmajā pusē tev ir vērts atpūsties savā nodabā.

STRĒLNIEKS Tev pa prātam būs baudīt brīvo laiku kopā ar radiniekiem, tādējādi veltot laiku attiecību uzlabošanai. Piemērots brīdis gan viesu uzņemšanai, gan lai tu pats dotos kur ciemoties.

MEŽĀZIS Vajadzēs laiku, kuru pavadīt vienatnē. Gribēsi mierīgi pārcilāt padarītās lietas, apzināties, vai esi tās paveicis godam! Ja būsi apmierināts ar rezultātiem, pēcpusdienā dosies kā nākas atpūsties.

ŪDENSVĪRS Izklaides iespējas tiešā veidā var būt atkarīgas no tā, cik plašs ir tavs paziņu loks. Komunicējot ar līdzgaitniekiem, atturies no divdomīgiem jociņiem, tie ne katram var iet pie sirds.

ZIVIS Zvaigznes iesaka būt enerģētiski spēcīgākam un ignorēt dzēlīgās piezīmes, kuras šodien izdzirdi. Centies rast sev domubiedru loku, kurā jūties gana komfortabli, kurā spēj atraisīties, būt pats.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu