"Avalanche" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju, "Capitals" piekāpjas "Coyotes"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Arizonas "Coyotes" svin uzvaru
Arizonas "Coyotes" svin uzvaru Foto: Reuters/LETA

Somu hokeja zvaigzne Miko Rantanens svētdien palīdzēja izcīnīt uzvaru viņa pārstāvētajai Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandai Kolorādo "Avalanche", kā arī uzbrucējs izvirzījās vadībā līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

"Avalanche" viesos ar 4:1 (2:0, 2:0, 0:1) apspēlēja Edmontonas "Oilers", pārtraucot piecu zaudējumu sēriju.

Rantanens šajā spēlē guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli. Viņš tādējādi ar 26 punktiem, no kuriem 20 ir rezultatīvas piespēles, atrodas līgas rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī.

Vēl "Avalanche" rindās šajā spēlē vārtus guva Taisons Berijs, Aleksandrs Kerfūts un Karls Sēderberjs, bet vienīgo precīzo metienu "Oilers" sastāvā veica Tajs Ratijs.

Tikmēr rezultatīvu sniegumu turpina demonstrēt Bostonas "Bruins" līderis Dāvids Pastrņāks, kurš guva vārtus uzvarētā mačā ar 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) savā laukumā pret Vegasas "Golden Knights".

Čehu uzbrucējs guva vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Viņš šosezon ir līgas labākais vārtu guvējs, izceļoties ar 16 precīziem metieniem, bet kopumā nopelnījis 23 punktus.

Vēl vārtus uzvarētāju rindās guva Dantons Heinens, Džeremijs Lauzons un Breds Maršāns, kamēr viesiem vārtus guva Kodijs Īkins.

Savukārt citā mačā Arizonas "Coyotes" pārtrauca trīs neveiksmju sēriju un ar rezultātu 4:1 (1:0, 2:1, 1:0) pretinieku laukumā pārspēja NHL čempioni Vašingtonas "Capitals".

Arizonas komanda ne reizi spēles laikā neizlaida no rokām pārsvaru, kā rezultātā tika gūta droša uzvara. Uzvarētājiem vārtus guva Vensāns Hinostroza, Ričards Pāniks, Alekss Galčenjuks un Dereks Stepans, kamēr ASV galvaspilsētas vienības rindās ar precīzu metienu izcēlās Niklass Bekstrēms.

Jau ziņots, ka Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" sestdien atspēlējās un ar 4:3 pēcspēles metienos izcīnīja uzvaru regulārā čempionāta spēlē pret Vankūveras "Canucks".

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 25 punktiem 17 spēlēs ir Tampabejas "Lightning", kamēr trīs punktus atpaliek Toronto "Maple Leafs" un "Bruins". Savukārt "Sabres" ar 20 punktiem ieņem sesto pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 26 punktiem 16 spēlēs ir Nešvilas "Predators", par diviem punktiem apsteidzot Minesotas "Wild" hokejistus, kas aizvadījuši 17 dueļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu