Grīnam izgājiens pret "Clippers" izmaksājis vairāk nekā 100 tūkstošus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: nba.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" uzbrucējs Dreimonds Grīns diskvalificēts uz vienu spēli par rīcību, kas kaitē komandas interesēm, vēsta ESPN.

Runa ir par notikumiem, kas norisinājās pirmdienas spēlē ar Losandželosas "Clippers", kurā "Warriors" cieta zaudējumu pagarinājumā ar rezultātu 116:121.

Proti, pie rezultāta 106:106 un kad pamatlaikā bija atlikušas ko spēlēt tikai piecas sekundes, Grīns izcīnīja atlēkušo bumbu pēc neprecīzā Lū Viljamsa pustālā metiena un taisnā ceļā devās uz grozu, lai gan viņa komandas biedrs Kevins Durents viņam norādīja, lai viņš to atdod viņam.

Grīns tajā neieklausījās un tā arī līdz metienam netika. Viņš pieļāva kļūdu, bet pēc šīs epizodes iesaistījās asā vārdu pārmaiņā ar Durentu.

"Warriors" nolēmusi disciplināri sodīt Grīnu, liekot viņam izlaist spēli ar Atlantas "Hawks". Pie tam tiks ieturēta arī viņa alga, kas nozīmē, ka par šo izlaisto maču Grīns nesaņems 120 tūkstošus ASV dolāru (106 tūkstoši eiro).

Kā pamatojums sodam tiek minēts nevis strīds ar Durentu, bet rīcība, kas kaitē komandas interesēm.

ESPN apskatnieks Eidrians Vodžnarovskis, atsaucoties uz avotiem komandā, raksta, ka konflikts turpinājies arī komandas ģērbtuvē, iesaisoties arī vairākiem citiem spēlētājiem, bet tālejošas sekas komandas mikroklimatā tas neesot atstājis un situācija esot nogludināta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu