Karsums nerealizē iespēju izraut uzvaru, Daugaviņš iesit pretiniekam pa kājstarpi "Spartak" zaudējumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Daugaviņš (priekšplānā)
Kaspars Daugaviņš (priekšplānā) Foto: www.dinamoriga.lv

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) zaudējumu piedzīvojusi latviešu uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak", kas ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0 pag., 0:2 "bullīšos") izbraukumā pēcspēles metienu sērijā piekāpās Habarovskas "Amur" vienībai.

Daugaviņš šajā spēlē izcēlās ar noraidījumu līdz mača beigām, ko saņēma trešā perioda vidū, savukārt Karsumam bija lieliska iespēja papildlaika pēdējās sekundēs izraut uzvaru, taču izgājienā vienam pret vārtsargu viņa metiens trāpīja pa vārtu pārlikni.

Kopumā Daugaviņš uz ledus pavadīja 15 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un uzvarēja vienā iemetienā. Tāpat viņa kontā 5 + 20 minūšu noraidījums.

Daugaviņa noraidījums:

Savukārt Karsums spēlēja nepilnas 20 minūtes, izdarīja sešus spēka paņēmienus, nerealizēja jau iepriekš minēto izgājienu viens pret vienu ar pretinieku vārtsargu, kā arī bija neprecīzs pēcspēles metienu sērijā.

"Spartak" nerealizēja nevienu pēcspēles metienu sērijas piegājienu, kamēr "Amur" rindās precīzi bija čehs Tomass Zohorna un Vladislavs Ušeņins.

Jāatzīmē, ka "Amur" neilgi pirms trešā perioda beigām vairākumā gan pārspēja "Spartak" vārtsargu Ņikitu Bespalovu, taču mača galvenais tiesnesis vārtus pēc video atkārtojuma noskatīšanās neieskaitīja.

Pēcspēles metienu sērija:

"Spartak" ar 31 spēlē iegūtiem 34 punktiem šobrīd ieņem piekto vietu Rietumu konferencē.

Atgādināsim, ka jau šodien "Arēnā Rīga" Rīgas "Dinamo" uzsāks četru mājas spēļu sēriju, plkst. 19:30 tiekoties ar Podoļskas "Vityaz".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu