Kuldas "Severstal" cieš sagrāvi pret SKA, Indrašim un "Dinamo" sausais zaudējums

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: LETA

Uzbrucēja Mika Indraša un aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētās komandas Maskavas "Dinamo" un Čerepovecas "Severstaļ" ceturtdien cieta zaudējumus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs.

"Dinamo" viesos ar rezultātu 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībai, kurai abus vārtus guva Andrejs Loktionovs, bet visas maskaviešu mestās 25 ripas atvairīja talantīgais Iļja Konovalovs.

Indrašis šajā mačā laukumā pavadīja 15 minūtes un 32 sekundes, kurās vienu reizi meta pa vārtiem un uzvarēja četros no desmit iemetieniem.

Indrašis šajā sezonā 30 spēlēs guvis deviņus vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr "Severstaļ" mājās ar 1:6 (0:1, 1:4, 0:1) kapitulēja Sanktpēterburgas SKA hokejistiem.

Kulda šajā duelī uz ledus pavadīja 21 minūti un 35 sekundes, kas bija visvairāk starp abu komandu laukuma spēlētājiem. Šajā laikā viņš veica vienu metienu, bloķēja trīs raidījumus un pielietoja vienu spēka paņēmienu.

Kulda šosezon 31 spēlē guvis divus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli, bet pēdējos 24 mačos viņš palicis bez punktiem.

Tāpat neveiksmi cieta arī KHL līdere Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas savu skatītāju priekšā ar 1:3 (1:1, 0:1, 0:1) piekāpās Ņižņijnovgorodas "Torpedo" hokejistiem. "Avtomobilist" komandai šis bija ceturtais zaudējums pēdējās piecās spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu