Pirms došanās uz Cīrihi, "Dinamo" gaida Hārtlija trenētās "Avangard" pārbaudījums

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
 Rīgas "Dinamo"
Rīgas "Dinamo" Foto: Paula Čurkste/LETA

Rīgas "Dinamo" šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā tiekas ar Austrumu konferences vicelīderi Omskas "Avangard", kuru vada Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

Abu vienību duelis "Arēnā Rīga" sāksies plkst. 19.30, un tiešraidē to translēs kanāls TV6.

"Dinamo" otrdien aizvadīja pirmo maču mājas spēļu sērijā, ar 1:2 piekāpjoties Maskavas apgabala "Vitjaz" komandai, kas ir viena no rīdzinieku tiešajām konkurentēm cīņā par vietu izslēgšanas turnīrā. Pirms tam trīs izbraukuma spēlēs tika gūtas divas uzvaras un iekrāti pieci no sešiem iespējamajiem punktiem.

Savukārt "Avangard" izbraukumu iesāka ar uzvaru 4:2 pār Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet pirms divām dienām ar 4:7 piekāpās Helsinku "Jokerit" vienībai.

Nākamos mačus rīdzinieki aizvadīs pirmdien un trešdien, kad "KHL World Games'" ietvaros Cīrihē tiksies ar Sanktpēterburgas SKA un Maskavas CSKA komandām.

"Dinamo" un "Avangard" komandas savā starpā tikušās 22 reizes, uzvaras un zaudējumus dalot uz pusēm. Omskas komanda visas 11 uzvaras izcīnījusi pamatlaikā, bet rīdzinieki maču 60 minūtēs spējuši uzvarēt sešas reizes.

Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā ar 28 punktiem 28 mačos ieņem septīto vietu, kamēr "Avangard" ar 44 punktiem 30 mačos ir otrā Austrumos.

Hārtlijs pie "Avangard" stūres stājās maija beigās pāris nedēļas pēc pasaules čempionāta. "Avangard" ar viņu noslēdza līgumu uz divām sezonām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu