Žaklīnai Cinovskai draudēts ar viņas intīmo video publiskošanu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

​Populārā režisore un producente Žaklīna Cinovska vērsusies pēc palīdzības pie draugiem, jo epastā saņēmusi vēstuli, kurā kāds, uzdodoties par hakeri, centies izspiest 1000 dolārus apmaiņā pret to, ka izdzēš video, kas it kā uzņemts caur upura datora kameru, apmeklējot mājaslapas, kurās atrodami pornogrāfiski video.

Foto: Ekrānuzņēmums

“SOS! Jums kādreiz nākušas šādas draudu vēstules? Ko darīt? Es, protams, saprotu, ka draudi ir patukši draudi, es neesmu nekāda valsts noslēpuma turētāja, bet tomēr...” sociālajā tīklā “Facebook” rakstīja Cinovska.

“Vienkārši izdzēst, man daudziem kolēģiem tādas vēstules nāca vairākas nedēļas, kas vienkārši tika ignorētas. Šie vienkārši meklē naivus, lētticīgus, bailīgus cilvēkus”; “Ignorēt. Vai arī ja vēlies kādu patrollēt - aizsūti latviski kādas trīs lappuses no "Lāčplēša"”; “Vēstulē rakstītais ir precīzi vārds vārdā lasīts ļoti, ļoti sen. Šķiet, vairākus gadus klejo šis surogātpasta sūtījums, varbūt vienīgi konta numuru atjauninājuši. Tehniskie termini ir lietoti muļķīgā veidā, IT lietpratēji piekritīs, ka aprakstītais ir pilnīgs sviests,” komentē paziņas.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu