"Dinamo" "KHL World Games" ietvaros Cīrihē cīnīsies ar SKA (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gints Meija
Gints Meija Foto: Paula Čurkste/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" šodien aizvada regulārā čempionāta spēli Šveicē pret Sanktpēterburgas SKA vienību.

Spēles sākums paredzēts plkst. 20:30 pēc Latvijas laika, bet to tiešraidē demonstrēs televīzijas kanāls TV6.

Šī būs nomināli "Dinamo" mājas spēle, kas risināsies "KHL World Games" ietvaros Cīrihē. Arī nākamais duelis pret Maskavas CSKA, kas būs trešdien, risināsies Šveicē.

"Dinamo" pagājušajā otrdienā aizvadīja pirmo maču mājas spēļu sērijā, ar 1:2 piekāpjoties Maskavas apgabala "Vitjaz" komandai, kas ir viena no rīdzinieku tiešajām konkurentēm cīņā par vietu izslēgšanas turnīrā.

Pēc tam savukārt sekoja negaidīti pārliecinoša uzvara ar 3:0 pret Latvijas valstsvienības galvenā trenera Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard". Savukārt pirms mājas spēļu sērijas trīs izbraukuma spēlēs "Dinamo" guva divas uzvaras.

SKA aizvadītajā mačā ar 1:3 piekāpās CSKA, bet pirms tam guva deviņus panākumus desmit cīņās.

"Dinamo" un SKA komandas savā starpā tikušās 33 reizes, 11 uzvaras gūstot rīdziniekiem, bet 22 panākumi ir SKA kontā. Pamatlaikā "Dinamo" uzvarējusi deviņas reizes, bet SKA - 16.

Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā ar 30 punktiem 29 mačos ieņem septīto vietu, kamēr SKA ar 49 punktiem 31 cīņā ir otrā Rietumos.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu