Bļugera un Jevpalova komandām turpinās zaudējumu sērijas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dobberprospects.com

Latvijas uzbrucēju Teodora Bļugera un Ņikitas Jevpalova pārstāvētās komandas svētdien cieta zaudējumus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlēs, abām vienībām piedzīvojot piekto neveiksmi pēc kārtas.

Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" komanda savā laukumā ar rezultātu 2:4 (1:1, 0:2, 1:1) piekāpās Providensas "Bruins".

Bļugers šajā mačā divas reizes meta pa pretinieku vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2.

Latviešu uzbrucējs šosezon 20 spēlēs guvis sešus vārtus, veicis astoņas rezultatīvas piespēles un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +5.

Tikmēr Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" viesos ar 1:3 (1:1, 0:0, 0:2) piekāpās Šarlotas "Checkers" vienībai.

Jevpalovs šajā duelī vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Viņš šajā sezonā 20 mačos guvis trīs vārtus, veicis vienu rezultatīvu piespēli un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -4.

Turpretī uzvaru svētdien svinēja vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", kas viesos ar 2:1 (0:1, 0:0, 1:0, 1:0) pārspēja Toronto "Marlies".

Kivlenieka konkurents par vietu vārtos Žans Fransuā Berubē šajā mačā atvairīja 23 no 24 pretinieku mestajām ripām un tika atzīts par spēles spožāko zvaigzni.

Kivlenieks šosezon uz ledus bijis piecos mačos, kuros vidēji ielaidis 3,10 ripas un atvairījis 88,3% metienu.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā sestajā vietā ar 20 punktiem 20 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur astotā ar 19 punktiem 20 spēlēs ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijas trešajā vietā ar 22 punktiem 19 cīņās atroda Klīvlendas "Monsters", kamēr piektā ar 19 punktiem 20 cīņās ir uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators", bet astotā ar 16 punktiem 21 duelī ir Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu