"Dinamo" Cīrihē cīņa pret CSKA

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas "Dinamo" komanda
Rīgas "Dinamo" komanda Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" šodien Šveices pilsētā Cīrihē "KHL World Games" ietvaros Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta ietvaros tiekas ar turnīra līderi Maskavas CSKA.

Abu komandu duelis 11 200 skatītāju ietilpīgajā "Hallenstadion" arēnā sāksies plkst.20.30 pēc Latvijas laika. Maču tiešraidē pārraidīs televīzijas kanāls TV6.

Rīdzinieki pirmo "KHL World Games" maču aizvadīja pirmdien, kad turpat Cīrihē ar 1:3 piekāpās Sanktpēterburgas SKA vienībai. Pēc šodienas spēles Rīgas "Dinamo" atgriezīsies mājās, bet jau sestdien tai izbraukumā jātiekas ar Čeļabinskas "Traktor". Pēc tam gaidāmas cīņas viesos arī pret uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas "Spartak" un "Soči".

Pirms došanās uz Cīrihi rīdzinieki vispirms savā laukumā ar 1:2 piekāpās Maskavas apgabala "Vitjaz" vienībai, bet pēc tam ar 3:0 pārspēja Boba Hārtlija trenēto Omskas "Avangard".

Spēles Cīrihē Latvijas klubam ir nosacīti mājas mači. Ikdienā "Hallenstadion" arēnā savas mājas spēles aizvada Šveices augstākās līgas klubs Cīrihes "Lions". Otrdien Rīgas "Dinamo" aizvadīja arī meistarklasi ar jaunajiem šveiciešu hokejistiem.

Maskavas CSKA komanda pašlaik ir KHL līdere, turklāt tā pašlaik izcīnījusi 13 uzvaras pēc kārtas. Pret Rīgas klubu šī vienība aizvadījusi kopumā 27 mačus, kuros guvusi 20 uzvaras.

Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā ar 30 punktiem 31 mačā ieņem septīto vietu, kamēr CSKA ar 56 punktiem 32 cīņās ir pirmā Rietumos un visā līgā.

Rīgas "Dinamo" komandai savainojumu dēļ šobrīd nevar palīdzēt vadošais zviedru uzbrucējs Līnuss Videls, kā arī uzbrucējs Gunārs Skvorcovs un aizsargs Kristaps Zīle.

Sastāvs:

Vārtsargi Kristers Gudļevskis, Timurs Biļalovs, Maksims Tretjaks; aizsargi Artjoms Aļajevs, Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Sergejs Gimajevs, Metjū Majone, Dmitrijs Šuļeņins, Kristaps Sotnieks, Marks Entonijs Dzaneti; uzbrucēji Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Kevins Klārks, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Emīls Ģēģeris, Koltons Gilīss, Rihards Marenis, Brendons Makmilens, Gints Meija, Matiass Mitinens, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu