"KHL World Games" norisināsies arī Lielbritānijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: khl.com

Nākamā gada aprīlī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas aizvadīs arī Lielbritānijā, pavēstījuši turnīra rīkotāji.

Šosezon KHL aizvadīja četras spēles Austrijas galvaspilsētā Vīnē un Šveices pilsētā Cīrihē, šīs cīņas nosaucot par "KHL World Games", turklāt mačos Cīrihē piedalījās arī Latvijas komanda Rīgas "Dinamo".

Pagaidām nav zināms, kur "KHL World Games" notiks nākamsezon, taču Lielbritānijas Ledus hokeja federācijas ģenerālsekretārs Endijs Frenčs paziņojis, ka aprīlī KHL komandas dosies uz Lielbritāniju.

""KHL World Games" ir parādījušas, ka šajā līgā tiek spēlēts augsta kalibra hokejs. Jā, divcīņu nav daudz, taču ir liels spēles ātrums. Mūsu nacionālā izlase ir iekļuvusi pasaules čempionāta augstākajā grupā, bet līdz šim mums ir klājies grūti sameklēt pretiniekus pārbaudes mačiem. Esam vienojušies ar KHL, ka trīs klubi pie mums viesosies aprīlī," atklāja Frenčs, piebilstot, ka viena no spēlēm notiks Šēfildā.

Tāpat tiekot strādāts pie tā, lai kāda KHL spēle tiktu aizvadīta arī Francijā.

Laikā, kad Lielbritānija gaidīs KHL komandas pie sevis, čempionātā notiks izšķirošās cīņas Gagarina kausā. Regulārais turnīrs noslēgsies februārī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu