Vīriešu Zodiaka zīmes, kuri spējīgi mīlēt tikai vienu sievieti (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Kad cilvēki laulājas, viņi saka viens otram zvērestu, ar kuru saskaņā katrs partneris solās būt līdzās otram gan priekos, gan bēdās. Protams, neviens nezina, kā attīstīsies attiecības, jo sieviete var izrādīties histēriķe, bet vīrietis - memmes dēliņš.

Astrologi uzskata, ka vīriešu vidū ir trīs Zodiaka zīmes, kuras spēj mīlēt tikai vienu cilvēku.

Postimees stāsta, kuras tās ir.

» Iznākusi jauna grāmata tiem, kas tic horoskopiem

Lauva

Sākotnēji varētu likties, ka Lauva ir īsts kazanova. Pietiek viņam pasmaidīt, un jebkura sieviete izkusīs. Taču Lauvam patiesībā tas nav vajadzīgs.

Protams, viņam glaimo uzmanība no pretējā dzimuma, taču tiklīdz viņš atrod savu vienīgo, pārējās sievietes pārstāj viņu interesēt. Neapšaubāmi, viņš var turpināt komunicēt ar citām jaukām dāmām, bet tālāk par draudzību tas aiziet ļoti reti.

Vērsis

Kopš pašas bērnības Vērsis sapņo par lielu un stipru ģimeni. Dzīvesbiedres izvēlē viņš ir ļoti rūpīgs un uzmanīgs. Viņš ilgu laiku var palikt vecpuišos, uzmanīgi lūkojoties apkārt.

Tieši tāpēc vīrietis-Vērsis ar īpašu pietāti izturas pret savu otru pusi. Atrodot mīļoto, viņi nonāk pie nākamā dzīves etapa - bērnu plānošanas. Kāda te vēl cita sieviete?

Mežāzis

Jau jaunībā Mežāži zina, ko vēlas dzīvē. Viņi apmēram stādas priekšā, kādai jābūt mīļotajai sievietei. Atrodot viņu, Mežāzis pilnībā fokusējas uz attiecībām. Kādēļ meklēt kaut ko citu, ja esi atradis to, ko meklēji? Tieši tāda ir viņa pozīcija.

Turklāt Mežāzis daudz laika velta darbam. Kādam taču ir jānodrošina ģimene? Tāpēc viņam neatliek laika nekādām muļķībām.

Neapšaubāmi, temperaments veidojas dažādu iemeslu dēļ - no pārdzīvojumiem bērnībā līdz attiecībām ar mammu un tēti. Piekritīsiet - kaut kas šajā horoskopā ir!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu