"Seksam ir nenozīmīga loma attiecībās!" Uģis Kuģis par kārdinājumiem un sievietes misiju (7)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vīrietis šķērsgriezumā. Intervija ar Uģi Kuģi.
Vīrietis šķērsgriezumā. Intervija ar Uģi Kuģi. Foto: Mārtiņš Otto / Apollo

Ik nedēļu ekskluzīvi portālā Apollo raidījumā Vīrietis/Sieviete škērsgriezumā  sabiedrībā zināmas sievietes un vīrieši dalās pārdomās, pieredzē un iepriekš neatklātos dzīves notikumos, atklājot arī privātās dzīves nianses. 

10. decembra raidījumā Vīrietis šķērsgriezumā skaties atklātu un drosmīgu interviju ar sieviešu attiecību pārzinātāju Uģi Kuģi. 

Raidījuma Vīrietis šķērsgriezumā viesis Uģis Kuģis ekskluzīvā intervijā stāsta par attiecībām starp vīrieti un sievieti, sievietes misiju vīrieša dzīvē, laulības un seksa nozīmi pāra attiecībās, pašapmierināšanos, grēkiem, egoismu un cilvēciskiem kārdinājumiem.

"Mana nodarbošanās ir vairāk saistīta ar vēdisko filozofiju," par sieviešu attiecību ekspertu dēvētais Uģis Kuģis skaidro savu profesiju. "Tā īsti nenošķir filozofiju no psiholoģijas. Tas ir viens un tas pats principā." (..)

"Es nesaukšu sevi par dāmu ekspertu. Tā vārda cienīgs neviens vīrietis nevarētu būt," uzskata Kuģis, tomēr intervijā enerģiskā personība pauž krasu viedokli par sievietes lomu vīrieša dzīvē, aizliegumiem un vājībām.

Uzzini, vai sieviete, viņaprāt, ir līdzvērtīga vīrieša partnere, kā arī to, ko viņa nekad nedrīkst atļauties ne vīrieša klātbūtnē, ne dzīvē vispār! 

Uģis Kuģis ne tikai teorētiski apspriež daudziem interesējošus jautājumus, bet atklāj arī savu personīgo pieredzi un nianses gan attiecībā uz sievietes lomu vīrieša dzīvē, gan pārējiem ar seksuālo un garīgo dzīvi saistītiem jautājumiem.

Atklāti, drosmīgi, bez aizspriedumiem un mulsuma - skaties Apollo atklāto sarunu raidījumu Vīrietis/Sieviete šķērsgriezumā katru pirmdienu! Raidījumā Vīrietis/Sieviete šķērsgriezumā ekskluzīvi Apollo sabiedrībā zināmas sievietes un vīrieši ik nedēļu dalīsies pārdomās, pieredzē un iepriekš neatklātos dzīves notikumos. 

» Drosmīgi un atklāti: jauns Apollo sarunu raidījums Vīrietis/Sieviete šķērsgriezumā 

Video: Saruna ar Uģi Kuģi raidījumā Vīrietis šķērsgriezumā 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu