Makgregora treneris: Konora dienas UFC varētu būt skaitītas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AP/LETA

Slavenā UFC (Ultimate Fighting Championship) cīkstoņa Konora Makgregora treneris Džons Kavana izteicies, ka sportista dienas šajā sporta veidā varētu būt skaitītas, vēsta Business Insider.

Intervijā Kavana atzinis, ka neredz jēgu Makgregoram turpināt savu sportista karjeru, jo viņš sevi ir finansiāli nodrošinājis jau visam mūžam. 

"Konoram jau ir 30 gadi. Viņam ir divi bērni un veiksmīgs viskija uzņēmums, kurš viņam nes lielāku peļņu, nekā cīņu aizvadīšana. Vai jūs būtu gatavi katru rītu celties, lai tikai dabūtu pa seju? Nedomāju gan. Taču tajā pašā laikā, viņš var man rīt piezvanīt un pateikt, ka martā aizvadīs cīņu. Tādēļ es nezinu," atzinis Kavana.

Savu pēdējo zaudējumu Makgregors piedzīvoja oktobrī Lasvegasā, kur ceturtajā raundā piekāpās Krievijas pārstāvim Habibam Nurmagomedovam. Arī Makgregora treneris atzīst, ka Habibs ir labs cīkstonis, turklāt velta uzslavas viņa sitienam.

"Habibs tajā cīņā sita Konoru ar tādiem sitieniem, kādus viņš nekad nebija izjutis," sacīja Makgregora treneris.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu