"Mums katram gadās "dabūt pa gurķi"!" Saruna ar Annu Lieckalniņu-Krimeli (3)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vīrietis/Sieviete šķērsgriezumā, intervija ar Annu Lieckalniņu-Krimeli
Vīrietis/Sieviete šķērsgriezumā, intervija ar Annu Lieckalniņu-Krimeli Foto: Artūrs Krūmiņš, Tvnet

Jaunākajā portāla Apollo raidījumā Sieviete šķērsgriezumā terapeite un personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa-Krimele atklāti stāsta par to, kā ir būt mammai 20 gadu vecumā un tagad, vai laulība var būt laimīga un vai sieviete var ko mainīt politikā.

19. decembra raidījumā saruna par attiecībām, laimi, slavu, profesiju un politiku ar Annu Lieckalniņu-Krimeli.

Īsos video skaties ŠEIT.

Sarunā Anna atklāj detaļas par savu bērnību un profesijas izvēli - kā izrādās, viņa uzaugusi Vecrīgā, pa logiem skatoties uz Doma baznīcu. Savukārt interese par psiholoģiju un neirolingvistisko programmēšanu radusies jau agrā jaunībā.

"Vai vispār laulība kā institūcija jelkad ir bijusi laimīga? Vai tas ir bijis laimes iemesls un laimes šūpulis?" komentējot to, vai mūsdienās ir daudz laimīgu pāru, stāsta attiecību trenere.

Par savām attiecībām ar vīru Anna nerunā, taču par mātes lomu gan: "Tas ir tāds nopietns jautājums. No sākuma vajadzēja vispār noķert tās sajūtas. Pirmā meita man piedzima 19 gados un es biju ļoti relaksēta. Tagad, kad mazā piedzima, es biju vairāk uztraukusies," stāsta Lieckalniņa-Krimele.

Foto: Šarmantā Anna Lieckalniņa-Krimele viesojas raidījumā Vīrietis/Sieviete šķērsgriezumā

Anna arī reiz mēģinājusi spert soļus politikas virzienā, taču sapratusi, ka tādā veidā neko mainīt nevarēs: "Es novērsos no vienas partijas tieši tāpēc, ka, esot iesaistītai šajās darbībās, es redzēju šo te vecu vīru noniecinošo attieksmi no sērijas nu, ko tad nu jauns un vispār vēl sieviete... Bet pašam, labākajā gadījumā, traktorista izglītība." (..)

"Vai mēs, trauslas pēc izskata, ielecot šajā gaļas mašīnā, vispār kaut ko varam mainīt? Varbūt tu, vadot šo raidījumu, un es, vadot konferences, nezinu, esam ietekmīgākas, nekā viens no 100 tajā Saeimā?"

Atklāti, drosmīgi, bez aizspriedumiem un mulsuma - Apollo sarunu raidījums Vīrietis/Sieviete šķērsgriezumā! Raidījumā sabiedrībā zināmas sievietes un vīrieši ik nedēļu dalās pārdomās, pieredzē un iepriekš neatklātos dzīves notikumos.

Video: Saruna ar Annu Lieckalniņu-Krimeli raidījumā Sieviete šķērsgriezumā

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu